Куряча грудка в духовці дієтична
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю, то спробуйте запекти в духовці курячу грудку. Особливо добре вона підійде тим, хто дотримується дієти. У ній мало калорій, але багато білка.
Подавати таку філе краще, поки воно залишається гарячим, а сир - розплавленим. Ви можете покласти в тарілку курку прямо в фользі, Cлегка її розгорнувши. Тоді сметанний соус залишиться всередині і буде прекрасно доповнювати блюдо. Щоб дізнатися, як приготувати курячу грудку в духовці дієтичну, прочитайте цей рецепт.
- Куряча грудка - 1 штука
- Крем 10% - 150 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сир - 50 грам
- Сухі трави, сіль - За смаком
Курячі грудки вимийте під проточною водою, обсушити її паперовими рушниками. Зачистіть філе від плівок. Вам знадобиться одна половинка.
Для того щоб грудка була сухою, приготуйте для неї заправку. Для цього змішайте нежирну сметану з пропущеним через прес часником, сухими травами і сіллю.
Ретельно перемішайте соус, щоб домогтися однорідної консистенції.
Занурте куряче філе в сметанний соус. Потім викладіть його на фольгу, складену в декілька разів.
Натріть сир на тертці. Ви можете вибрати сир з низьким відсотком жирності. Посипте тертим сиром курячу грудку. Загорніть фольгу і запікайте його при ста вісімдесяти градусів двадцять хвилин.