Рецепт Фарширована куряча грудка фото

Фарширована куряча грудка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою

У пошуках легкого і в приготуванні, і у вживанні варіанта для обіду або вечері рекомендую звернути увагу на цей простий рецепт фаршированої курячої грудки. Відмінне блюдо для всієї родини!

Така фарширована куряча грудка в домашніх умовах може сміливо називатися жіночим і дитячим варіантом основного блюда. Корисна начинка і ніжна курочка - відмінне поєднання. Крім брокколі можна також використовувати солодкий перець або, наприклад, помидорчик.

  • Грудка куряча - 1 штука
  • Сир - 70 грам
  • Брокколі - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
фарширована куряча грудка - фото крок 1
1. Курячі грудки вимити і злегка обсушити. Гострим ножем розрізати уздовж на дві частини, намагаючись зробити їх рівними і без дірочок.
фарширована куряча грудка - фото крок 2
2. На робочий стіл покласти харчову плівку і шматочок філе. Накрити ще одним шаром плівки і акуратно відбити. Тут важливо не застосовувати силу, щоб фарширована куряча грудка в домашніх умовах не була з дірками, але розбити ущільнення, зробивши шар філе однакової товщини по всьому периметру.
фарширована куряча грудка - фото крок 3
3. Зняти плівку, посолити і поперчити філе. На середній терці натерти сир і викласти на кожну половинку. Зверху розподілити брокколі або інші овочі, які захочете використовувати.
фарширована куряча грудка - фото крок 4
4. Тепер потрібно акуратно загорнути філе так, щоб утворився рулетик. Стики закріпити зубочистками. Посолити, додати паприку і чорний перець зверху.
фарширована куряча грудка - фото крок 5
5. На пательні (яку потім можна помістити в духовку) розігріти олію і викласти туди грудку. Обсмажити до появи скоринки, а потім відправити в розігріту духовку і довести до готовності. От і все, легка фарширована куряча грудка в домашніх умовах готова.

Схожі рецепти