Фарширована куряча грудка
(покроковий рецепт з фото)
У пошуках легкого і в приготуванні, і у вживанні варіанта для обіду або вечері рекомендую звернути увагу на цей простий рецепт фаршированої курячої грудки. Відмінне блюдо для всієї родини!
Така фарширована куряча грудка в домашніх умовах може сміливо називатися жіночим і дитячим варіантом основного блюда. Корисна начинка і ніжна курочка - відмінне поєднання. Крім брокколі можна також використовувати солодкий перець або, наприклад, помидорчик.
- Грудка куряча - 1 штука
- Сир - 70 грам
- Брокколі - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Паприка - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Курячі грудки вимити і злегка обсушити. Гострим ножем розрізати уздовж на дві частини, намагаючись зробити їх рівними і без дірочок.
2. На робочий стіл покласти харчову плівку і шматочок філе. Накрити ще одним шаром плівки і акуратно відбити. Тут важливо не застосовувати силу, щоб фарширована куряча грудка в домашніх умовах не була з дірками, але розбити ущільнення, зробивши шар філе однакової товщини по всьому периметру.
3. Зняти плівку, посолити і поперчити філе. На середній терці натерти сир і викласти на кожну половинку. Зверху розподілити брокколі або інші овочі, які захочете використовувати.
4. Тепер потрібно акуратно загорнути філе так, щоб утворився рулетик. Стики закріпити зубочистками. Посолити, додати паприку і чорний перець зверху.
5. На пательні (яку потім можна помістити в духовку) розігріти олію і викласти туди грудку. Обсмажити до появи скоринки, а потім відправити в розігріту духовку і довести до готовності. От і все, легка фарширована куряча грудка в домашніх умовах готова.