Куряча грудка, фарширована брокколі та сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви в пошуку смачного і корисного, апетитного і нескладного варіанту гарячого блюда, тоді ця ідея якраз для вас. Я навчу, як приготувати курячу грудку, фаршировану брокколі та сиром.
Ці рулетики виглядають шалено смачно, але і смак вас однозначно не розчарує. Сир в даному випадку використовується плавлений, але ви можете взяти твердий або м'який вершковий, буде теж класно. Подавати до столу блюдо можете з соусом або улюбленим гарніром.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Брокколі - 1/2 штуки
- Плавлений сирок - 1 штука (або 4 маленьких трикутника)
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Брокколі вимийте, розділіть на суцвіття і відварити в підсоленій воді 3-5 хвилин (в залежності від розміру). Відкиньте на друшляк, обсушити і остудіть.
2. Курячі грудки вимийте, обсушити і викладіть на харчову плівку. Зверху також накрийте м'ясо харчовою плівкою і акуратно відбийте. Важливо не допустити розривів!
3. Додати сіль, поперчіть, додати перець, мелений часник або інші спеції.
4. Наріжте невеликими шматочками сирок і викладіть на край відбивною.
5. Зверху - брокколі.
6. Акуратно загорніть грудку щільним рулетом і закріпіть краю зубочистками.
7. Викладіть на розігріту сковороду і обсмажте на сильному вогні до утворення скоринки з двох сторін.
8. Обсмажені рулетики перекладіть у жароміцних форму і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
Куряча грудка, фарширована брокколі і сиром буде готова приблизно через півгодинки. Смачного!
Куряча грудка, фарширована брокколі і сиром буде готова приблизно через півгодинки. Смачного!