Рецепт Куряча грудка, фарширована брокколі та сиром фото

Куряча грудка, фарширована брокколі та сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Брокколі , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Якщо ви в пошуку смачного і корисного, апетитного і нескладного варіанту гарячого блюда, тоді ця ідея якраз для вас. Я навчу, як приготувати курячу грудку, фаршировану брокколі та сиром.

Опис приготування:

Ці рулетики виглядають шалено смачно, але і смак вас однозначно не розчарує. Сир в даному випадку використовується плавлений, але ви можете взяти твердий або м'який вершковий, буде теж класно. Подавати до столу блюдо можете з соусом або улюбленим гарніром.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Брокколі - 1/2 штуки
  • Плавлений сирок - 1 штука (або 4 маленьких трикутника)
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
куряча грудка, фарширована брокколі та сиром - фото крок 1
1. Брокколі вимийте, розділіть на суцвіття і відварити в підсоленій воді 3-5 хвилин (в залежності від розміру). Відкиньте на друшляк, обсушити і остудіть.
куряча грудка, фарширована брокколі та сиром - фото крок 2
2. Курячі грудки вимийте, обсушити і викладіть на харчову плівку. Зверху також накрийте м'ясо харчовою плівкою і акуратно відбийте. Важливо не допустити розривів!
куряча грудка, фарширована брокколі та сиром - фото крок 3
3. Додати сіль, поперчіть, додати перець, мелений часник або інші спеції.
куряча грудка, фарширована брокколі та сиром - фото крок 4
4. Наріжте невеликими шматочками сирок і викладіть на край відбивною.
куряча грудка, фарширована брокколі та сиром - фото крок 5
5. Зверху - брокколі.
куряча грудка, фарширована брокколі та сиром - фото крок 6
6. Акуратно загорніть грудку щільним рулетом і закріпіть краю зубочистками.
куряча грудка, фарширована брокколі та сиром - фото крок 7
7. Викладіть на розігріту сковороду і обсмажте на сильному вогні до утворення скоринки з двох сторін.
куряча грудка, фарширована брокколі та сиром - фото крок 8
8. Обсмажені рулетики перекладіть у жароміцних форму і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
Куряча грудка, фарширована брокколі і сиром буде готова приблизно через півгодинки. Смачного!

Схожі рецепти