Рецепт Фарширована сиром і шпинатом куряча грудка фото

Фарширована сиром і шпинатом куряча грудка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Шпинат , Куряча грудка
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Як гарячий страви на обід, вечерю або святковий стіл хочу порадити класний варіант. Соковита зелень, ніжне філе, апетитна сирна скоринка - це дивно смачно і зовсім нескладно.

Опис приготування:

Щоб отримати ідеальний смак, я рекомендую використовувати два види сиру - твердий і моцарелу. Шпинат можна взяти як свіжий, так і заморожений. Це досить зручний спосіб, як приготувати фаршировану сиром і шпинатом курячу грудку, так що раджу взяти на озброєння.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Твердий сир - 50 грам
  • Моцарелла - 100 грам
  • Шпинат - 1 пучок
  • Сіль і спеції - За смаком
фарширована сиром і шпинатом куряча грудка - фото крок 1
1. З отаких інгредієнтів ми приготуємо все за 45 хвилин фаршировану сиром і шпинатом курячу грудку.
фарширована сиром і шпинатом куряча грудка - фото крок 2
2. Вимийте і висушіть грудки. Зробіть надрізи гострим ножем, як на фото, і викладіть у жароміцних форму, змащену оливковою олією.
фарширована сиром і шпинатом куряча грудка - фото крок 3
3. На сковороді розігрійте ложку вершкового і трохи оливкового масла. Викладіть вимитий і обсушенний шпинат, обсмажте пару хвилин. Додайте моцарелу, млоїте ще кілька хвилин.
фарширована сиром і шпинатом куряча грудка - фото крок 4
4. Розкладіть начинку, поміщаючи її в надрізи грудки. Додайте сіль і спеції за смаком. Присипте тертим сиром і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
фарширована сиром і шпинатом куряча грудка - фото крок 5
5. Фарширована сиром і шпинатом куряча грудка запікається трохи більше півгодини, поки не утвориться ось така апетитна скоринка.

Схожі рецепти