Рецепт Фарширована сиром і шпинатом куряча грудка фото

Фарширована сиром і шпинатом куряча грудка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Шпинат, Куряча грудка
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Як гарячий страви на обід, вечерю або святковий стіл хочу порадити класний варіант. Соковита зелень, ніжне філе, апетитна сирна скоринка - це дивно смачно і зовсім нескладно.

Щоб отримати ідеальний смак, я рекомендую використовувати два види сиру - твердий і моцарелу. Шпинат можна взяти як свіжий, так і заморожений. Це досить зручний спосіб, як приготувати фаршировану сиром і шпинатом курячу грудку, так що раджу взяти на озброєння.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Твердий сир - 50 грам
  • Моцарелла - 100 грам
  • Шпинат - 1 пучок
  • Сіль і спеції - За смаком
фарширована сиром і шпинатом куряча грудка - фото крок 1
1. З отаких інгредієнтів ми приготуємо все за 45 хвилин фаршировану сиром і шпинатом курячу грудку.
фарширована сиром і шпинатом куряча грудка - фото крок 2
2. Вимийте і висушіть грудки. Зробіть надрізи гострим ножем, як на фото, і викладіть у жароміцних форму, змащену оливковою олією.
фарширована сиром і шпинатом куряча грудка - фото крок 3
3. На сковороді розігрійте ложку вершкового і трохи оливкового масла. Викладіть вимитий і обсушенний шпинат, обсмажте пару хвилин. Додайте моцарелу, млоїте ще кілька хвилин.
фарширована сиром і шпинатом куряча грудка - фото крок 4
4. Розкладіть начинку, поміщаючи її в надрізи грудки. Додайте сіль і спеції за смаком. Присипте тертим сиром і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
фарширована сиром і шпинатом куряча грудка - фото крок 5
5. Фарширована сиром і шпинатом куряча грудка запікається трохи більше півгодини, поки не утвориться ось така апетитна скоринка.

Схожі рецепти