Фарширована сиром і шпинатом куряча грудка
(покроковий рецепт з фото)
Як гарячий страви на обід, вечерю або святковий стіл хочу порадити класний варіант. Соковита зелень, ніжне філе, апетитна сирна скоринка - це дивно смачно і зовсім нескладно.
Щоб отримати ідеальний смак, я рекомендую використовувати два види сиру - твердий і моцарелу. Шпинат можна взяти як свіжий, так і заморожений. Це досить зручний спосіб, як приготувати фаршировану сиром і шпинатом курячу грудку, так що раджу взяти на озброєння.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Твердий сир - 50 грам
- Моцарелла - 100 грам
- Шпинат - 1 пучок
- Сіль і спеції - За смаком
1. З отаких інгредієнтів ми приготуємо все за 45 хвилин фаршировану сиром і шпинатом курячу грудку.
2. Вимийте і висушіть грудки. Зробіть надрізи гострим ножем, як на фото, і викладіть у жароміцних форму, змащену оливковою олією.
3. На сковороді розігрійте ложку вершкового і трохи оливкового масла. Викладіть вимитий і обсушенний шпинат, обсмажте пару хвилин. Додайте моцарелу, млоїте ще кілька хвилин.
4. Розкладіть начинку, поміщаючи її в надрізи грудки. Додайте сіль і спеції за смаком. Присипте тертим сиром і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
5. Фарширована сиром і шпинатом куряча грудка запікається трохи більше півгодини, поки не утвориться ось така апетитна скоринка.