Куряча грудка фарширована сиром і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Куряча грудка з сиром і помідорами виходить дуже святковою і смачною. Беріть рецепт на замітку! Рідні та близькі точно оцінять по достоїнству і попросять добавку!
Курячі грудки вимийте, зробіть розрізи, приправити сіллю, поперчіть. У кожен розріз вставте по шматочку твердого сиру, помідора. Запікайте м'ясо 25 хвилин при температурі 180 градусів.
- Куряча грудка - 200 грам
- Помідор - 1-2 штук
- Сир - 60 грам (твердий)
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Кріп - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Наріжте помідори і твердий сир.
Курячі грудки вимийте, зробіть легкі надрізи, але не до кінця.
Посоліть і поперчіть м'ясо з усіх боків і всередині.
У кожен розріз вставте по шматочку помідора і твердого сиру.
Перекладіть грудку акуратно на фольгу і відправте її в розігріту до 180 градусів духовку.
Запікайте грудку протягом 25 хвилин.
Ось така грудка вийшла! Смачного!