Куряча грудка, фарширована сиром
(покроковий рецепт з фото)
Любіть страви з курки? Приготуйте курячу грудку, фаршировану сиром, в хрусткою і ароматною паніровочке. Блюдо добре поєднується з гарнірами, наприклад, з відвареним рисом. Підійде на обід і вечерю.
Перед вами - простий рецепт приготування курячої грудки, фаршированої сиром. Робимо в курячих грудках надрізи і вставляємо туди скибочки сиру, закріплюємо зубочистками. Тепер потрібно обваляти грудки в борошні, вмочити їх в яйце і знову обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажуємо курячі грудки на сковороді, а потім запікаємо в духовці. Подаємо у столу з рисовим гарніром. Вдалого приготування!
- Куряча грудка - 3 штуки
- Сир твердий - 3 штуки
- Борошно - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Сухарі паніровочні - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Курячі грудки промийте та висушіть. В середині кожної грудки зробіть розріз-кишеньку і вставте туди по одному великому шматку сиру.
Скріпіть грудки зубочистками.
Для панірування змішаємо борошно з сіллю і перцем. В окремій ємності збиваємо яйце з перцем.
Обваляйте грудки в борошні.
Занурте в яєчну суміш.
І обваляйте в панірувальних сухарях.
Обсмажуємо грудки на сковороді до золотистої, по 4-5 хвилин з кожного боку. Після цього кладемо грудки на деко і запікаємо в духовці 15 хвилин, температура 200 градусів.
Блюдо подається до столу з гарніром, як правило - відвареним рисом. Смачного!