Куряча грудка, фарширована грибами
(покроковий рецепт з фото)
Смачна страва, яке можна подавати і як гаряче - з гарніром, і в якості холодної закуски. А готується це блюдо дуже просто.
З таких звичайних продуктів, як куряча грудка і гриби в домашніх умовах можна приготувати смачну ресторанне блюдо. Я розповім вам, як приготувати курячу грудку, фаршировану грибами. Цю страву можна подавати і холодним, і гарячим. Тому приготувати його можна задовго до приходячи гостей. Воно добре виглядає в якості холодної закуски, щоб урізноманітнити м'ясну нарізку. Для цього акуратно наріжте готову грудку скибочками. А щоб подати грудку до гарніру, просто на пів години поставте її в гарячу духовку. Перед вами рецепт - куряча грудка, фарширована грибами з фото. Сподіваюся, що вам все буде зрозуміло і страва вийде смачним.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Гриби - 200-300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Сир - 75-100 грам
- Яйця - 1 штука
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Сухарі паніровочні - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець мелений - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 100 мілілітрів