Куряча грудка, фарширована грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачна страва, яке можна подавати і як гаряче - з гарніром, і в якості холодної закуски. А готується це блюдо дуже просто.
Опис приготування:
З таких звичайних продуктів, як куряча грудка і гриби в домашніх умовах можна приготувати смачну ресторанне блюдо. Я розповім вам, як приготувати курячу грудку, фаршировану грибами. Цю страву можна подавати і холодним, і гарячим. Тому приготувати його можна задовго до приходячи гостей. Воно добре виглядає в якості холодної закуски, щоб урізноманітнити м'ясну нарізку. Для цього акуратно наріжте готову грудку скибочками. А щоб подати грудку до гарніру, просто на пів години поставте її в гарячу духовку. Перед вами рецепт - куряча грудка, фарширована грибами з фото. Сподіваюся, що вам все буде зрозуміло і страва вийде смачним.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Гриби - 200-300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Сир - 75-100 грам
- Яйця - 1 штука
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Сухарі паніровочні - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець мелений - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
Гриби нарізати на невеликі шматочки і на невеликій кількості рослинного масла смажити до тих пір, поки не випарується рідина.
Почистити цибулю і нарізати дрібними кубиками. Додати до грибів на сковорідку, посолити і поперчити. Смажити до готовності.
Обсмажені гриби з цибулею викласти в миску, остудити. Додати до них натертий на тертці сир. У процесі приготування сир розтане і добре з'єднає начинку.
Якщо у вас куряча грудка з кісточкою - відділи філе. Помиємо філе і підсушити. З однієї грудки у мене вийде 4 шматочка для фарширування. Беремо шматочок філе і прорізаємо в ньому кишеню.
Заповнюємо кишеню начинкою, добре її утрамбовуючи. Краї грудки після фарширування заколюємо зубочистками.
Насипаємо в одну тарілку борошно, в іншу - сухарі. У третій збиваємо яйце. Обвалюють фаршировану грудку в борошні.
Потім з усіх боків обмакиваем в яйце.
І обвалюють в сухарях. Відкладаємо на суху поверхню і точно так же повторюємо процес з усіма іншими шматочками.
Добре розігріваємо в досить глибокій сковороді рослинне масло і обсмажуємо фаршировані грудки з усіх боків до красивого кольору. Смажимо на середньому вогні.