Куряча грудка, фарширована моцарелою
(покроковий рецепт з фото)
Куряча грудка, фарширована моцарелою - вишукане і дуже просте блюдо. Запікання в соусі в духовці з соковитою начинкою робить м'ясо ніжним, м'яким і багатим на смак. Ідеальне страва!
Для того, щоб приготувати курячу грудку, фаршировану моцарелою, потрібно начинити кишеньки в грудях начинкою і змастити майонезом. До речі, останній можна замінити сумішшю з сметани, соку лимона і оливкового масла. Запікання в духовці займає від півгодини до 40 хвилин. Як варіант: через 20 хвилин грудку вже можна перевіряти і при необхідності варіювати температуру. Вдалого приготування!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Зелень - 1 пучок
- Моцарелла - 250 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Трави сушені - За смаком
- Майонез - За смаком
Наріжте дрібно зелень, змішайте її з тертим сиром моцарелла. Додайте спеції за смаком.
У кожній грудях прорежьте кишеньку.
Начините кишеньку отриманою начинкою, саму грудку змастіть майонезом.
Покладіть м'ясо на фольгу, посипте улюбленими травами, спеціями і сіллю за смаком.
Поверніть фольгу в конвертик, таким чином випікайте грудку в духовці 35-40 хвилин при температурі в 200-220 градусів. Готово!