Рецепт Куряча грудка, фарширована моцарелою фото

Куряча грудка, фарширована моцарелою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Моцарелла , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Куряча грудка, фарширована моцарелою - вишукане і дуже просте блюдо. Запікання в соусі в духовці з соковитою начинкою робить м'ясо ніжним, м'яким і багатим на смак. Ідеальне страва!

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати курячу грудку, фаршировану моцарелою, потрібно начинити кишеньки в грудях начинкою і змастити майонезом. До речі, останній можна замінити сумішшю з сметани, соку лимона і оливкового масла. Запікання в духовці займає від півгодини до 40 хвилин. Як варіант: через 20 хвилин грудку вже можна перевіряти і при необхідності варіювати температуру. Вдалого приготування!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Зелень - 1 пучок
  • Моцарелла - 250 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Трави сушені - За смаком
  • Майонез - За смаком
куряча грудка, фарширована моцарелою - фото крок 1
Наріжте дрібно зелень, змішайте її з тертим сиром моцарелла. Додайте спеції за смаком.
куряча грудка, фарширована моцарелою - фото крок 2
У кожній грудях прорежьте кишеньку.
куряча грудка, фарширована моцарелою - фото крок 3
Начините кишеньку отриманою начинкою, саму грудку змастіть майонезом.
куряча грудка, фарширована моцарелою - фото крок 4
Покладіть м'ясо на фольгу, посипте улюбленими травами, спеціями і сіллю за смаком.
куряча грудка, фарширована моцарелою - фото крок 5
Поверніть фольгу в конвертик, таким чином випікайте грудку в духовці 35-40 хвилин при температурі в 200-220 градусів. Готово!

Схожі рецепти