Рецепт Бутербродна куряча грудка фото

Бутербродна куряча грудка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На полуденок , Обід на швидку руку
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 г. 20 хв.

Ця куряча грудка - прекрасна альтернатива покупної ковбасі для бутербродів. Робиться просто, але виходить дуже ніжною, м'якою і абсолютно не сухий.

Опис приготування:

Більшість вважає, що курячу грудку можна приготувати так, щоб вона не стала сухою. Але за цим рецептом вона залишається м'якою і соковитою. Її можна нарізати на святковий стіл, брати з собою на природу або просто зробити бутерброд вранці. Головне гарненько загорнути грудки в плівку, щоб не потрапила вода при варінні всередину. Формувальну сітку можна замінити медичної еластичною сіткою для руки. Смачного!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Паприка - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 1/2 чайних ложки
бутербродная куряча грудка - фото крок 1
Складові.
бутербродная куряча грудка - фото крок 2
Змішайте всі, крім грудки, в однорідну масу.
бутербродная куряча грудка - фото крок 3
Повапните грудки отриманою масою з усіх боків.
бутербродная куряча грудка - фото крок 4
Загорніть дуже ретельно в харчову плівку.
бутербродная куряча грудка - фото крок 5
Вкладіть упаковані грудки в формувальну сітку.
бутербродная куряча грудка - фото крок 6
Налийте воду в каструлю, покладіть на дно тканину. На неї покладіть грудки і доведіть воду до кипіння. Зменшіть вогонь до повільного кипіння і варіть 10 хвилин. Вимкніть вогонь і залиште грудки в воді до повного охолодження.
бутербродная куряча грудка - фото крок 7
Вийміть з води, обсушити і поставте вантаж. Залиште на 3 годину.
бутербродная куряча грудка - фото крок 8
Зніміть сітку, плівку, поріжте і подавайте.
бутербродная куряча грудка - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти