Бутербродна куряча грудка
(покроковий рецепт з фото)
Ця куряча грудка - прекрасна альтернатива покупної ковбасі для бутербродів. Робиться просто, але виходить дуже ніжною, м'якою і абсолютно не сухий.
Більшість вважає, що курячу грудку можна приготувати так, щоб вона не стала сухою. Але за цим рецептом вона залишається м'якою і соковитою. Її можна нарізати на святковий стіл, брати з собою на природу або просто зробити бутерброд вранці. Головне гарненько загорнути грудки в плівку, щоб не потрапила вода при варінні всередину. Формувальну сітку можна замінити медичної еластичною сіткою для руки. Смачного!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Паприка - 2 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - 1/2 чайних ложки
Складові.
Змішайте всі, крім грудки, в однорідну масу.
Повапните грудки отриманою масою з усіх боків.
Загорніть дуже ретельно в харчову плівку.
Вкладіть упаковані грудки в формувальну сітку.
Налийте воду в каструлю, покладіть на дно тканину. На неї покладіть грудки і доведіть воду до кипіння. Зменшіть вогонь до повільного кипіння і варіть 10 хвилин. Вимкніть вогонь і залиште грудки в воді до повного охолодження.
Вийміть з води, обсушити і поставте вантаж. Залиште на 3 годину.
Зніміть сітку, плівку, поріжте і подавайте.
Смачного!