Рецепт Тріска в паніровці смажена фото

Тріска в паніровці смажена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Страви в паніровці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Тріска в паніровці смажена - страва, яке по плечу початківцю кухареві. Все дуже і дуже просто! А тріска сама по собі дуже поширена риба, тому вона - чергове блюдо в нашому арсеналі.

Опис приготування:

Тріска в паніровці смажена подається з картопляним пюре, рисом і свіжими овочами. Можна також запропонувати білий соус до риби. Соуси взагалі дуже урізноманітнюють смак звичного блюда. Подайте тріску один раз з білим соусом, а іншим разом з томатним і буде враження, що це зовсім різні страви! Пам'ятайте риба готується швидко не треба її зажарювати і пересушувати, це шкідливо і не смачно. Успіхів і приємного апетиту!


  • Гарячкові файл - 2 штуки
  • Яйце - 1-2 штук
  • Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
  • Олія соняшникова - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
тріска в паніровці смажена - фото крок 1
Філе тріски поріжте на шматки.
тріска в паніровці смажена - фото крок 2
Яйце збити з сіллю.
тріска в паніровці смажена - фото крок 3
Панірувальні сухарі насипте на фольгу.
тріска в паніровці смажена - фото крок 4
Рибу умочіть в яйця, а потім в сухарі.
тріска в паніровці смажена - фото крок 5
Рибу смажте на розігрітій сковороді по п'ять хвилин з кожного боку.
тріска в паніровці смажена - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти