Тріска в паніровці смажена
(покроковий рецепт з фото)
Тріска в паніровці смажена - страва, яке по плечу початківцю кухареві. Все дуже і дуже просто! А тріска сама по собі дуже поширена риба, тому вона - чергове блюдо в нашому арсеналі.
Тріска в паніровці смажена подається з картопляним пюре, рисом і свіжими овочами. Можна також запропонувати білий соус до риби. Соуси взагалі дуже урізноманітнюють смак звичного блюда. Подайте тріску один раз з білим соусом, а іншим разом з томатним і буде враження, що це зовсім різні страви! Пам'ятайте риба готується швидко не треба її зажарювати і пересушувати, це шкідливо і не смачно. Успіхів і приємного апетиту!
- Гарячкові файл - 2 штуки
- Яйце - 1-2 штук
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Олія соняшникова - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
Філе тріски поріжте на шматки.
Яйце збити з сіллю.
Панірувальні сухарі насипте на фольгу.
Рибу умочіть в яйця, а потім в сухарі.
Рибу смажте на розігрітій сковороді по п'ять хвилин з кожного боку.
Смачного!