Смажена тріска в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Тріску можна приготувати по-різному, наприклад, зварити або загасити, але якщо ви хочете отримати соковиту рибу з хрусткою скоринкою, тоді краще посмажити її в клярі по цій простому рецептом.
У цьому простому рецепті смаженої тріски в клярі я розповім вам, як зробити рибу так, щоб вона була неймовірно смачною і соковитою. Це мій улюблений варіант приготування будь-якої риби, тому що в ньому є ряд переваг. По перше, це дуже швидко і легко, і мені здається, навіть дитина впорався б з цим рецептом, по-друге, в клярі тріска не втрачає свою соковитість і не розвалюється. В цілому, виходить дуже смачна рибка з хрусткою скоринкою, яка відмінно поєднується з будь-яким гарніром. Тому якщо ви хочете порадувати своїх домашніх відмінним вечерею, який ви приготуєте за лічені хвилини, тоді я розповім вам, як зробити смажену тріску в клярі.
- Гарячкові файл - 700 грам
- Лимон - 1/4 штуки
- Борошно - 250 грам
- Яйце - 2 штуки
- Вода - 1 Склянка
- Масло рослинне - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком