Рецепт Смажена тріска в клярі фото

Смажена тріска в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На сніданок
Страви в клярі

Тріску можна приготувати по-різному, наприклад, зварити або загасити, але якщо ви хочете отримати соковиту рибу з хрусткою скоринкою, тоді краще посмажити її в клярі по цій простому рецептом.

У цьому простому рецепті смаженої тріски в клярі я розповім вам, як зробити рибу так, щоб вона була неймовірно смачною і соковитою. Це мій улюблений варіант приготування будь-якої риби, тому що в ньому є ряд переваг. По перше, це дуже швидко і легко, і мені здається, навіть дитина впорався б з цим рецептом, по-друге, в клярі тріска не втрачає свою соковитість і не розвалюється. В цілому, виходить дуже смачна рибка з хрусткою скоринкою, яка відмінно поєднується з будь-яким гарніром. Тому якщо ви хочете порадувати своїх домашніх відмінним вечерею, який ви приготуєте за лічені хвилини, тоді я розповім вам, як зробити смажену тріску в клярі.

  • Гарячкові файл - 700 грам
  • Лимон - 1/4 штуки
  • Борошно - 250 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Вода - 1 Склянка
  • Масло рослинне - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
смажена тріска в клярі - фото крок 1
Перш за все промиваємо філе тріски, висушуємо його паперовим рушником і нарізаємо на невеликі шматочки.
смажена тріска в клярі - фото крок 2
Викладаємо їх у миску, поливаємо лимонним соком, солимо і перчимо, даємо промаринуватися 20 хвилин.
смажена тріска в клярі - фото крок 3
Тим часом займемося кляром. Яйця розбиваємо в миску, додаємо воду і трохи солі, перемішуємо все.
смажена тріска в клярі - фото крок 4
Борошно кілька разів просіюємо і додаємо до яєчної суміші, ретельно перемішуємо до однорідного стану. Коли риба гарненько промаринуется, опускаємо кожен її шматочок в приготований кляр.
смажена тріска в клярі - фото крок 5
Наливаємо в сковороду олію і обсмажуємо на ньому рибу з усіх боків до золотистої скоринки.
смажена тріска в клярі - фото крок 6
Готову рибу викладаємо на паперові серветки, щоб видалити надлишки масла.
смажена тріска в клярі - фото крок 7
Ось тепер наша рибка готова, і я хочу зауважити, що вона однаково смачна і в гарячому, і в холодному вигляді. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти