Рецепт Тріска в клярі фото

Тріска в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Корисний обід, Легка вечеря, Обід за 30 хвилин, Обід на швидку руку
Гарячі страви

На закуску або як основне блюдо - тріска в клярі завжди буде вашим безпрограшним варіантом. Читайте, як приготувати тріску в клярі!

Національна страва "туманного Альбіону" - риба і чіпси, традиційно готується з тріскою (або іншої білої рибою) в клярі і картоплею фрі. Спробуйте приготувати щось схоже на англійське блюдо, посмажте тріску в клярі. Вийде неймовірно смачно. Дізнайтеся, як приготувати тріску в клярі.

  • Гарячкові файл - 600 грам
  • Борошно - 200 грам(160 грам для клярі і приблизно 20 грам для панірування.)
  • Вода - 220 мілілітрів
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 склянки
  • Сіль, спеції - - За смаком
тріска в клярі - фото крок 1
Рибу нарізати великими шматками, сіль і poperčite.
тріска в клярі - фото крок 2
Борошно просійте в миску разом з содою і 1/2 чайної ложки солі. Поступово починайте вливати воду і замішувати густе тісто.
тріска в клярі - фото крок 3
Шматок риби обваляйте в борошні.
тріска в клярі - фото крок 4
А потім умочіть в кляр.
тріска в клярі - фото крок 5
Відразу ж викладайте рибу в розігріте на середньому вогні масло (180 градусів). Смажте з обох сторін до появи золотистої скоринки (це займе приблизно по 7 хвилин на сторону). Обсмажену рибу викладайте на паперовий рушники, щоб прибрати надлишки масла. Подавайте з картоплею фрі і соусом.

Схожі рецепти