Рецепт Тріска в клярі фото

Тріска в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Корисний обід , Легка вечеря , Обід за 30 хвилин , Обід на швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На закуску або як основне блюдо - тріска в клярі завжди буде вашим безпрограшним варіантом. Читайте, як приготувати тріску в клярі!

Опис приготування:

Національна страва"Туманного Альбіону" - риба і чіпси, традиційно готується з тріскою (або іншої білої рибою) в клярі і картоплею фрі. Спробуйте приготувати щось схоже на англійське блюдо, посмажте тріску в клярі. Вийде неймовірно смачно. Дізнайтеся, як приготувати тріску в клярі.

  • Гарячкові файл - 600 грам
  • Борошно - 200 грам(160 грам для клярі і приблизно 20 грам для панірування.)
  • Вода - 220 мілілітрів
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 склянки
  • Сіль, спеції - - За смаком
тріска в клярі - фото крок 1
Рибу нарізати великими шматками, сіль і poperčite.
тріска в клярі - фото крок 2
Борошно просійте в миску разом з содою і 1/2 чайної ложки солі. Поступово починайте вливати воду і замішувати густе тісто.
тріска в клярі - фото крок 3
Шматок риби обваляйте в борошні.
тріска в клярі - фото крок 4
А потім умочіть в кляр.
тріска в клярі - фото крок 5
Відразу ж викладайте рибу в розігріте на середньому вогні масло (180 градусів). Смажте з обох сторін до появи золотистої скоринки (це займе приблизно по 7 хвилин на сторону). Обсмажену рибу викладайте на паперовий рушники, щоб прибрати надлишки масла. Подавайте з картоплею фрі і соусом.

Схожі рецепти