Рецепт Тріска в пивному клярі фото

Тріска в пивному клярі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Для цієї страви використовується рідкий пивний кляр. Приготувати тріску в пивному клярі просто, багато часу приготування у вас не займе. Пиво для клярі краще вибрати світле. Гарнір по смаку. Почнемо.

Опис приготування:

Тріска в пивному клярі відмінно поєднується з салатом зі свіжих овочів і рисом. Пивний кляр можна використовувати з усіма видами риби. Так само з овочами. Пивний кляр не дає алкоголем. Він випаровується під час смаження. Тріска виходить м'якою і дуже смачною. Спробуйте. Рецепт тріски в пивному клярі спеціально для вас.

  • Гарячкові файл - 400-500 грам
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
  • Борошно - 150 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - 50 грам
  • Пекарський порошок - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Пиво - 250 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
тріска в пивному клярі - фото крок 1
Змішайте в чашці борошно, кукурудзяний крохмаль і пекарський порошок. Додати сіль.
тріска в пивному клярі - фото крок 2
Збийте яйце з пивом.
тріска в пивному клярі - фото крок 3
Тепер вилийте пиво з яйцем в чашку з борошном, кукурудзяним крохмалем і пекарського порошку. Перемішайте.
тріска в пивному клярі - фото крок 4
Приготуйте філе тріски. Помийте його. Промочите паперовою серветкою від зайвої води.
тріска в пивному клярі - фото крок 5
Вимочіть філе тріски в пивному клярі.
тріска в пивному клярі - фото крок 6
Розігрійте сковороду, налийте рослинне масло. Викладіть філе тріски в пивному клярі. Акуратно, щоб кляр НЕ розтікся по сковороді.
тріска в пивному клярі - фото крок 7
Обсмажуйте філе тріски до золотистої скоринки з обох сторін. Після викладіть готову тріску на паперову серветку, щоб весь зайвий жир стік. Подавайте з рисом або свіжими овочами.

Схожі рецепти