Рецепт Креветки в пивному клярі фото

Креветки в пивному клярі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти
Рецепти для схуднення
На швидку руку, Фуршет
Страви в клярі

Креветки в пивному клярі - відмінна закуска для фуршету і під пиво. Такі креветки підуть на ура з різними соусами. Креветки в пивному клярі готуються просто і дуже швидко. Спробуйте!

Креветки в повному грилі готуються дуже просто: приготуйте кляр з борошна, пива і солі, умочіть в ньому креветки і обсмажте в олії на середньому вогні. Соус до креветок можна приготувати з майонезу і пропущеного через прес часнику.

  • Борошно - 1/2 склянки
  • Пиво - 1/2 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Креветки очищені - 600-650 грам (великі)
  • Масло рослинне - 1/2 - 3/4 склянки
креветки в пивному клярі - фото крок 1
1. У мисці до однорідної маси змішайте борошно пиво і сіль.
креветки в пивному клярі - фото крок 2
2. Промийте креветки холодною водою і просушіть на паперовому рушнику.
креветки в пивному клярі - фото крок 3
3. У сковороді або каструлі на середньому вогні нагрівайте масло.
креветки в пивному клярі - фото крок 4
4. Креветки умочіть в кляр.
креветки в пивному клярі - фото крок 5
5. Обсмажте креветки в гарячому маслі (по хвилині з кожної сторони). Використовуйте палички або щипці, щоб не обпекти руки.
креветки в пивному клярі - фото крок 6
6. Обсмажені креветки просушіть на паперовому рушнику і подавайте з соусом і овочами. Смачного!

Схожі рецепти