Рецепт Кабачки в пивному клярі фото

Кабачки в пивному клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Страви в клярі
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Апетитна і соковита закуска. Крім кабачків, я смажу ще й помідори, щоб кляр не пропав даремно. Головне - після смаження дати стекти зайвому маслу, щоб блюдо не вийшло жирним. Пробуйте.

Опис приготування:

Разом з кабачками в пивному клярі будемо готувати і помідори. Помийте і поріжте овочі кружками. Змішайте для клярі борошно, пиво і дрібку солі, додайте збитий білок і перемішайте. Посоліть овочі, обваляйте в борошні, в клярі і обсмажити до золотистої скоринки. Дайте зайвому жиру стекти на паперовій серветці і подавайте на стіл. Смачного!

  • Кабачок - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 1 Склянка
  • Пиво - 1, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
кабачки в пивному клярі - фото крок 1
Овочі помийте, видаліть хвостики і наріжте кільцями.
кабачки в пивному клярі - фото крок 2
Змішайте борошно з пивом і дрібкою солі. Пиво має бути охолодженим і вливайте його поступово.
кабачки в пивному клярі - фото крок 3
Збийте білок і додайте в кляр. Перемішайте.
кабачки в пивному клярі - фото крок 4
Посоліть овочі, обваляйте в борошні.
кабачки в пивному клярі - фото крок 5
Потім занурте в кляр і відправте на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажуйте з двох сторін до рум'яної скоринки.
кабачки в пивному клярі - фото крок 6
Готові овочі складіть на паперову серветку, щоб видалити зайвий жир. Подавайте на стіл в теплому вигляді.

Схожі рецепти