Кабачки в пивному клярі

Апетитна і соковита закуска. Крім кабачків, я смажу ще й помідори, щоб кляр не пропав даремно. головне — після смаження дати стекти зайвому маслу, щоб блюдо не вийшло жирним. пробуйте.
опис приготування:
Разом з кабачками в пивному клярі будемо готувати і помідори. Помийте і поріжте овочі кружками. Змішайте для клярі борошно, пиво і дрібку солі, додайте збитий білок і перемішайте. посоліть овочі, обваляйте в борошні, в клярі і обсмажити до золотистої скоринки. Дайте зайвому жиру стекти на паперовій серветці і подавайте на стіл. Смачного!
- Кабачок— 2 штуки
- помідор— 2 штуки
- яйце— 1 штука
- борошно— 1 Склянка
- пиво— 1,5 склянки
- сіль— За смаком
- Оливкова олія— За смаком






Схожі рецепти

Креветки в пивному клярі
Креветки в пивному клярі — відмінна закуска для фуршету і під пиво. Такі креветки підуть на ура з різними соусами. Креветки в пивному клярі готуються просто і дуже швидко. Спробуйте! опис приготування: Креветки в повному грилі готуються дуже просто: приготуйте кляр з борошна, пива і солі, умоч...
читати далі
Сир в пивному клярі
Смачна і швидка в приготуванні закуска до будь-якого столу. Підійде будь-який твердий сир. опис приготування: Готуємо кляр з борошна, пива, яйця і спеції. Сир ріжемо брусочками. Потім його треба обваляти в клярі і обсмажити в олії до золотистої скоринки. Світле пиво— 4 Ст. ложки сіль, перець...
читати далі
Тріска в пивному клярі
Для цієї страви використовується рідкий пивний кляр. Приготувати тріску в пивному клярі просто, багато часу приготування у вас не займе. Пиво для клярі краще вибрати світле. Гарнір по смаку. почнемо. опис приготування: Тріска в пивному клярі відмінно поєднується з салатом зі свіжих овочів і ри...
читати далі
Спинка зайця в пивному соусі з карамельної ріпою і смаженими маслятами
Коли нам трапляється дичину, це завжди трохи свято. Тому я намагаюся приготувати що-небудь цікаве, яскраве. Нехай навіть і повозитися доведеться - воно того варто! опис приготування: Дичина прийнято вимочувати і маринувати. Таким чином забирається специфічний запах і м'ясо стає світліше, м'якш...
читати далі
Фаршировані кабачки в клярі
Фаршировані кабачки в клярі — відмінне блюдо, яке з задоволенням їдять все мої чади і домочадці. Просто кабачок є як то не дуже весело, але в клярі, та ще з фаршем він просто чудовий. опис приготування: Фаршировані кабачки в клярі можна смажити на сковороді, а потім доводити до готовності в д...
читати далі