Кабачки в пивному клярі
(покроковий рецепт з фото)
Апетитна і соковита закуска. Крім кабачків, я смажу ще й помідори, щоб кляр не пропав даремно. Головне - після смаження дати стекти зайвому маслу, щоб блюдо не вийшло жирним. Пробуйте.
Разом з кабачками в пивному клярі будемо готувати і помідори. Помийте і поріжте овочі кружками. Змішайте для клярі борошно, пиво і дрібку солі, додайте збитий білок і перемішайте. Посоліть овочі, обваляйте в борошні, в клярі і обсмажити до золотистої скоринки. Дайте зайвому жиру стекти на паперовій серветці і подавайте на стіл. Смачного!
- Кабачок - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Пиво - 1, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
Овочі помийте, видаліть хвостики і наріжте кільцями.
Змішайте борошно з пивом і дрібкою солі. Пиво має бути охолодженим і вливайте його поступово.
Збийте білок і додайте в кляр. Перемішайте.
Посоліть овочі, обваляйте в борошні.
Потім занурте в кляр і відправте на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажуйте з двох сторін до рум'яної скоринки.
Готові овочі складіть на паперову серветку, щоб видалити зайвий жир. Подавайте на стіл в теплому вигляді.