Кабачки в пивному клярі

Кабачки в пивному клярі
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Апетитна і соковита закуска. Крім кабачків, я смажу ще й помідори, щоб кляр не пропав даремно. головне — після смаження дати стекти зайвому маслу, щоб блюдо не вийшло жирним. пробуйте.

опис приготування:

Разом з кабачками в пивному клярі будемо готувати і помідори. Помийте і поріжте овочі кружками. Змішайте для клярі борошно, пиво і дрібку солі, додайте збитий білок і перемішайте. посоліть овочі, обваляйте в борошні, в клярі і обсмажити до золотистої скоринки. Дайте зайвому жиру стекти на паперовій серветці і подавайте на стіл. Смачного!

  • Кабачок— 2 штуки
  • помідор— 2 штуки
  • яйце— 1 штука
  • борошно— 1 Склянка
  • пиво— 1,5 склянки
  • сіль— За смаком
  • Оливкова олія— За смаком
Кабачки в пивному клярі - фото крок 1 Овочі помийте, видаліть хвостики і наріжте кільцями.

Кабачки в пивному клярі - фото крок 2 Змішайте борошно з пивом і дрібкою солі. Пиво має бути охолодженим і вливайте його поступово.

Кабачки в пивному клярі - фото крок 3 Збийте білок і додайте в кляр. перемішайте.

Кабачки в пивному клярі - фото крок 4 посоліть овочі, обваляйте в борошні.

Кабачки в пивному клярі - фото крок 5 Потім занурте в кляр і відправте на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажуйте з двох сторін до рум'яної скоринки.

Кабачки в пивному клярі - фото крок 6 Готові овочі складіть на паперову серветку, щоб видалити зайвий жир. Подавайте на стіл в теплому вигляді. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Креветки в пивному клярі

Креветки в пивному клярі

Креветки в пивному клярі — відмінна закуска для фуршету і під пиво. Такі креветки підуть на ура з різними соусами. Креветки в пивному клярі готуються просто і дуже швидко. Спробуйте! опис приготування: Креветки в повному грилі готуються дуже просто: приготуйте кляр з борошна, пива і солі, умоч...

читати далі
Сир в пивному клярі

Сир в пивному клярі

Смачна і швидка в приготуванні закуска до будь-якого столу. Підійде будь-який твердий сир. опис приготування: Готуємо кляр з борошна, пива, яйця і спеції. Сир ріжемо брусочками. Потім його треба обваляти в клярі і обсмажити в олії до золотистої скоринки. Світле пиво— 4 Ст. ложки сіль, перець...

читати далі
Тріска в пивному клярі

Тріска в пивному клярі

Для цієї страви використовується рідкий пивний кляр. Приготувати тріску в пивному клярі просто, багато часу приготування у вас не займе. Пиво для клярі краще вибрати світле. Гарнір по смаку. почнемо. опис приготування: Тріска в пивному клярі відмінно поєднується з салатом зі свіжих овочів і ри...

читати далі
Спинка зайця в пивному соусі з карамельної ріпою і смаженими маслятами

Спинка зайця в пивному соусі з карамельної ріпою і смаженими маслятами

Коли нам трапляється дичину, це завжди трохи свято. Тому я намагаюся приготувати що-небудь цікаве, яскраве. Нехай навіть і повозитися доведеться - воно того варто! опис приготування: Дичина прийнято вимочувати і маринувати. Таким чином забирається специфічний запах і м'ясо стає світліше, м'якш...

читати далі
Фаршировані кабачки в клярі

Фаршировані кабачки в клярі

Фаршировані кабачки в клярі — відмінне блюдо, яке з задоволенням їдять все мої чади і домочадці. Просто кабачок є як то не дуже весело, але в клярі, та ще з фаршем він просто чудовий. опис приготування: Фаршировані кабачки в клярі можна смажити на сковороді, а потім доводити до готовності в д...

читати далі