Рецепт Тріска в клярі в духовці фото

Тріска в клярі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Правильно приготоване рибне філе - завжди дуже смачно! Пропоную приготувати філе тріски, запечене в клярі, в духовці. На гарнір можна подати рис або картопля. Дуже рекомендую приготувати!

Опис приготування:

Приготуємо тріску в клярі в духовці в домашніх умовах. Рибу ріжемо середніми шматочками, солимо і перчимо. Готуємо кляр зі збитих яєць, змішаних з сіллю, молоком і борошном. Занурюємо в кляр рибу, перекладаємо її на деко і запікаємо до готовності. Хай щастить!

  • Лихоманка - 500 грам (філе)
  • Яйця - 3 штуки
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Борошно - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тріска в клярі в духовці - фото крок 1
Нарізаємо рибне філе порційними шматочками.
тріска в клярі в духовці - фото крок 2
Солимо і перчимо, отставляем в сторону на 25 хвилин.
тріска в клярі в духовці - фото крок 3
Приготовим кляр. Збиваємо з сіллю яйця, додаємо молоко і борошно, ретельно все перемішуємо. Вмочуємо рибу в кляр і перекладаємо на деко, змащений олією. Запікаємо в духовці 30-40 хвилин, температура 180 градусів.
тріска в клярі в духовці - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти