Тріска в клярі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Правильно приготоване рибне філе - завжди дуже смачно! Пропоную приготувати філе тріски, запечене в клярі, в духовці. На гарнір можна подати рис або картопля. Дуже рекомендую приготувати!
Приготуємо тріску в клярі в духовці в домашніх умовах. Рибу ріжемо середніми шматочками, солимо і перчимо. Готуємо кляр зі збитих яєць, змішаних з сіллю, молоком і борошном. Занурюємо в кляр рибу, перекладаємо її на деко і запікаємо до готовності. Хай щастить!
- Лихоманка - 500 грам (філе)
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 200 мілілітрів
- Борошно - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Нарізаємо рибне філе порційними шматочками.
Солимо і перчимо, отставляем в сторону на 25 хвилин.
Приготовим кляр. Збиваємо з сіллю яйця, додаємо молоко і борошно, ретельно все перемішуємо. Вмочуємо рибу в кляр і перекладаємо на деко, змащений олією. Запікаємо в духовці 30-40 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!