Тріска, запечена в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Тріска, запечена в паніровці - відмінне легке блюдо, підійде як для повсякденного, так і для святкового столу. Хрустка скоринка зовні, а всередині ніжне філе тріски - просто смакота!
Тріска - риба з щільним білим м'ясом і нейтральним смаком. Тріска, запечена в паніровці - одне з моїх улюблених страв, і сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати цю смакоту. Рибка пісна, дієтична, тому в тандем я додам вершкове масло. Для смаку в паніровці я додаю чорний перчик, але можна додавати будь-які спеції, які ви любите. При подачі прикрасьте блюдо тонкими слайсами лимона і дрібно нашаткувати зеленню петрушки. Просто, дуже смачно, насолоджуйтеся!
- Філе тріски - 450 грам
- Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Слівочоное масло - 3 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний Молта перець - 1/2 чайних ложки
Філе тріски помийте і обсушіть.
Сухарі змішайте з борошном.
Додати сіль, поперчіть і змішайте до однорідності.
Кожен шматочок риби рівномірно обваляйте в паніровці.
Вершкове масло розтопіть в мікрохвильовій печі, додайте лимонний сік.
Рівномірно полийте рибу маслом.
Складіть рибу на застелений папером для випічки деко. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.