Рецепт Запечена тріска в томатному соусі фото

Запечена тріска в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Помідор
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо Ви в пошуках простого, але вишуканого рецепта, Вам сюди! Риба виходить відмінною: соковита, смачна, ароматна. Маринад будемо готувати на основі білого вина, помідорів і пряних трав.

Скажу відразу, що від такої рибки будуть в захваті абсолютно всі! соковита тріска, запечена в соусі з пряних томатів в білому вині… До речі, до такого маринаду підійде філе будь-якої білої риби. Подавати таку страву можна з рисом на гарнір.

  • Гарячкові файл - 1 кілограм
  • Лимон - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідори - 0.5 кілограма
  • Біле вино - 0.5 L
  • Петрушка - 1 пучок
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Обкладинка - За смаком
  • Оливкова олія - 50-70 грам
запечена тріска в томатному соусі - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти. Тріску покладіть на фольгу, попередньо змочивши оливковою олією. Приправте філе сіллю, перцем і соком одного лимона. Поставте маринуватися рибу в холодильник на 1 час.
запечена тріска в томатному соусі - фото крок 2
2. Тим часом, обсмажити цибулю на оливковій олії до напівпрозорості. Не забуваючи помішувати, надішліть на жарку часник.
запечена тріска в томатному соусі - фото крок 3
3. Додайте до цибулі подрібнені помідори. Слідом залийте вино, посипте паприкою і корицею до смаку.
запечена тріска в томатному соусі - фото крок 4
4. Дрібно порубати петрушку. 2/3 посипте овочеву суміш і залиште гаситися на повільному вогні 15 хвилин.
запечена тріска в томатному соусі - фото крок 5
5. Зверху на рибу розподіліть овочеву суміш. Посипте зеленню і відправте в духовку, розігріту до 240 градусів на 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти