Тріска в томатному соусі з чорносливом і розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте себе і свою сім'ю вишуканим і дуже смачним блюдом з риби. Приготуйте тріску в томатному соусі з чорносливом і розмарином. Незвичайне поєднання риби і сухофруктів вам обов'язково сподобається
Хочете урізноманітнити ваше рибне меню? Я розповім вам, як приготувати тріску в томатному соусі з чорносливом і розмарином. Це дуже смачне і ситне блюдо, яке готувати нескладно. Рецепт приготування тріски в томатному соусі з чорносливом і розмарином простий і хороший. Вишуканість і незвичність страві надають чорнослив з розмарином, а риба в такому виконанні виходить неймовірно ароматною і соковитою.
- Лихоманка - 1 кілограм (філе)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Чорнослив без кісточок - 150 грам
- Розмарин - 2-3 штук (гілочки)
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Томати у власному соку - 800 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
Філе тріски розморожуємо і нарізаємо середніми шматочками. Солимо і перчимо.
Томати у власному соку відправляємо в чашу блендера і робимо з них пюре.
Чорнослив нарізаємо крупно.
У каструлю додаємо томатне пюре, воду, оцет, цілу цибулину, чорнослив, дрібно порубаний розмарин, сіль з перцем за смаком. Перемішуємо і доводимо до кипіння.
Потім перекладаємо філе тріски в соус, накриваємо кришкою, робимо мінімальний вогонь і готуємо тріску хвилин 15-20.