Рецепт Тріска в томатному соусі з чорносливом і розмарином фото

Тріска в томатному соусі з чорносливом і розмарином
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Побалуйте себе і свою сім'ю вишуканим і дуже смачним блюдом з риби. Приготуйте тріску в томатному соусі з чорносливом і розмарином. Незвичайне поєднання риби і сухофруктів вам обов'язково сподобається

Опис приготування:

Хочете урізноманітнити ваше рибне меню? Я розповім вам, як приготувати тріску в томатному соусі з чорносливом і розмарином. Це дуже смачне і ситне блюдо, яке готувати нескладно. Рецепт приготування тріски в томатному соусі з чорносливом і розмарином простий і хороший. Вишуканість і незвичність страві надають чорнослив з розмарином, а риба в такому виконанні виходить неймовірно ароматною і соковитою.

  • Лихоманка - 1 кілограм (філе)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Чорнослив без кісточок - 150 грам
  • Розмарин - 2-3 штук (гілочки)
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Томати у власному соку - 800 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
тріска в томатному соусі з чорносливом і розмарином - фото крок 1
Філе тріски розморожуємо і нарізаємо середніми шматочками. Солимо і перчимо.
тріска в томатному соусі з чорносливом і розмарином - фото крок 2
Томати у власному соку відправляємо в чашу блендера і робимо з них пюре.
тріска в томатному соусі з чорносливом і розмарином - фото крок 3
Чорнослив нарізаємо крупно.
тріска в томатному соусі з чорносливом і розмарином - фото крок 4
У каструлю додаємо томатне пюре, воду, оцет, цілу цибулину, чорнослив, дрібно порубаний розмарин, сіль з перцем за смаком. Перемішуємо і доводимо до кипіння.
тріска в томатному соусі з чорносливом і розмарином - фото крок 5
Потім перекладаємо філе тріски в соус, накриваємо кришкою, робимо мінімальний вогонь і готуємо тріску хвилин 15-20.

Схожі рецепти