Тріска з брокколі у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами приголомшливим варіантом, як приготувати тріску з брокколі у вершковому соусі з анчоусами. Це неймовірно смачне, нескладне, вишукане і легке блюдо, просто пальчики оближеш!
Перед вами класна ідея гарячого блюда, яка гідна меню хорошого ресторану. Ніжний соус з брокколі з пікантним ароматом анчоусів в вершках приголомшливо доповнює смак рибки. Це самодостатня страва, яке при бажанні можна подавати як з гарніром, так і без. Обов'язково рекомендую повторити рецепт в домашніх умовах.
- Гарячкові файл - 500 грам
- Брокколі - 200 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Анчоуси - 5-6 штук (консервовані)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець, спеції - За смаком
1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів ми будемо використовувати. Насамперед доведіть до кипіння воду в каструлі, підсолити трохи і Відведіть туди брокколі. Відваріть кілька хвилин до м'якості.
2. Паралельно на сковороду викладіть анчоуси, обсмажте їх на середньому вогні пару хвилин.
3. Філе тріски вимийте, обсушити. Підсолити, поперчіть. Можна додати улюблені спеції за смаком. Викладіть рибку на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла і обсмажте на середньому вогні з двох сторін до готовності.
4. Брокколі відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва вода, і перекладіть в блендер. Туди ж відправте анчоуси. Влийте вершки і збийте все до однорідності.
5. Соус поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Після можна перекласти рибку в соус або подавати до столу окремо (як вам більше подобається).
6. Ось така тріска з брокколі у вершковому соусі в домашніх умовах вийшла в результаті.
Смачного!
Смачного!