Брокколі в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Легке, смачне і дуже низькокалорійне блюдо сподобається вам і вашій родині. Брокколі в вершковому соусі можна подавати і окремо, і як гарнір до м'яса або риби. Спробуйте приготувати!
Це легке і смачне блюдо може стати як прекрасним доповненням до обіду, так і самостійним гарячою стравою. Особливо добре поєднання брокколі у вершковому соусі і спагетті. Читайте, як приготувати брокколі у вершковому соусі.
1. Брокколі промийте, розберіть на суцвіття і відваріть в киплячій підсоленій воді протягом 5-7 хвилин, а потім відкиньте на друшляк.
2. На сковороді розігрійте олію і обсмажте порізаний півкільцями цибулю.
3. Додайте в сковороду брокколі і обсмажуйте ще 3-4 хвилини.
4. Залийте овочі вершками, додайте сіль і спеції, а потім тушкуйте 5-7 хвилин на середньому вогні.
5. В цей час натріть твердий сир на дрібній тертці, а потім додайте його в соус і ретельно перемішайте.
Брокколі в вершковому соусі готова! Можна подавати до столу. Тепер ви знаєте, як приготувати брокколі у вершковому соусі. Смачного!
- Брокколі - 500 грам
- Цибуля - 50 грам
- Вершки - 400 мілілітрів
- Твердий сир - 200 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець, зелень - - За смаком
1. Брокколі промийте, розберіть на суцвіття і відваріть в киплячій підсоленій воді протягом 5-7 хвилин, а потім відкиньте на друшляк.
2. На сковороді розігрійте олію і обсмажте порізаний півкільцями цибулю.
3. Додайте в сковороду брокколі і обсмажуйте ще 3-4 хвилини.
4. Залийте овочі вершками, додайте сіль і спеції, а потім тушкуйте 5-7 хвилин на середньому вогні.
5. В цей час натріть твердий сир на дрібній тертці, а потім додайте його в соус і ретельно перемішайте.
Брокколі в вершковому соусі готова! Можна подавати до столу. Тепер ви знаєте, як приготувати брокколі у вершковому соусі. Смачного!