Рецепт Брокколі в вершковому соусі фото

Брокколі в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершки , Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря , Обід за 30 хвилин , Обід на швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Легке, смачне і дуже низькокалорійне блюдо сподобається вам і вашій родині. Брокколі в вершковому соусі можна подавати і окремо, і як гарнір до м'яса або риби. Спробуйте приготувати!

Опис приготування:

Це легке і смачне блюдо може стати як прекрасним доповненням до обіду, так і самостійним гарячою стравою. Особливо добре поєднання брокколі у вершковому соусі і спагетті. Читайте, як приготувати брокколі у вершковому соусі.

1. Брокколі промийте, розберіть на суцвіття і відваріть в киплячій підсоленій воді протягом 5-7 хвилин, а потім відкиньте на друшляк.

2. На сковороді розігрійте олію і обсмажте порізаний півкільцями цибулю.

3. Додайте в сковороду брокколі і обсмажуйте ще 3-4 хвилини.

4. Залийте овочі вершками, додайте сіль і спеції, а потім тушкуйте 5-7 хвилин на середньому вогні.

5. В цей час натріть твердий сир на дрібній тертці, а потім додайте його в соус і ретельно перемішайте.

Брокколі в вершковому соусі готова! Можна подавати до столу. Тепер ви знаєте, як приготувати брокколі у вершковому соусі. Смачного!


  • Брокколі - 500 грам
  • Цибуля - 50 грам
  • Вершки - 400 мілілітрів
  • Твердий сир - 200 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, зелень - - За смаком
Це легке і смачне блюдо може стати як прекрасним доповненням до обіду, так і самостійним гарячою стравою. Особливо добре поєднання брокколі у вершковому соусі і спагетті. Читайте, як приготувати брокколі у вершковому соусі.

1. Брокколі промийте, розберіть на суцвіття і відваріть в киплячій підсоленій воді протягом 5-7 хвилин, а потім відкиньте на друшляк.

2. На сковороді розігрійте олію і обсмажте порізаний півкільцями цибулю.

3. Додайте в сковороду брокколі і обсмажуйте ще 3-4 хвилини.

4. Залийте овочі вершками, додайте сіль і спеції, а потім тушкуйте 5-7 хвилин на середньому вогні.

5. В цей час натріть твердий сир на дрібній тертці, а потім додайте його в соус і ретельно перемішайте.

Брокколі в вершковому соусі готова! Можна подавати до столу. Тепер ви знаєте, як приготувати брокколі у вершковому соусі. Смачного!

Схожі рецепти