Тріска в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий рецепт приготування тріски в томатному соусі.
Чудовий смак, прекрасне поєднання кольорів - червоного і білого. Крім того, якщо соус приготувати заздалегідь, приготування цієї страви займе дуже мало часу. Прекрасне блюдо, щоб урізноманітнити Ваше меню. Порадуйте своїх рідних новим рибним рецептом! Можете не сумніватися, вийде дуже смачно!
- Тріски - 800 грам
- Консервованих помідорів - 400 грам
- Лука - 1 штука
- Оливкової олії - 2 Ст. Ложки
- Часнику - 1 зубчик
- Лимонного соку - 1 Ст. Ложка
- Цукру - 1/2 чайних ложки
- Базиліка - 1 Чайна ложка
- Вустерского соусу - 1 Чайна ложка
- Солі і перцю - - За смаком
1. Зняти шкіру з тріски. Почистити і дрібно нарізати цибулю. Почистити і порізати часник. Нагріти оливкова олія в сковорідці, додати нарізану цибулю і смажити протягом 7 хвилин, поки цибуля не стане золотистого кольору. Часто помішувати, щоб цибуля рівномірно приготувався. Скрутити вогонь до слабкого і додати решту складових. Накрити кришкою і готувати 30 хвилин. Додати води, якщо соус стане сухим.
2. Обережно додати філе тріски до томатного соусу, накрити кришкою і дати йому покипіти на слабкому вогні протягом 8 хвилин, до готовності. На останній хвилині готувати на середньому вогні. Подавати на стіл відразу на попередньо підігрітих тарілках. На гарнір можна падати зелену квасолю, обсмажену в маслі. Відварену молоду картоплю теж стане прекрасним доповненням до трісці в томатному соусі.