Тріска запечена в духовці зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - рецепт приготування тріски, запеченої в духовці зі сметаною. Спробуйте, ви не пошкодуєте! Вийде смачне і ситне, а головне - оригінальне блюдо для всього сімейства! раджу!
Якщо ви не знаєте, як приготувати тріску запечену в духовці, то я вам розповім прямо зараз! смачно, ситно, ніжно - навіть не знаю, якими ще словами вам передати всю красу цього приголомшливого страви! Картопляна корочка надає рибі особливу пікантність!
- Гарячкові файл - 4-5 штук
- Картопляне пюре порошок - 1 Склянка
- Лимон - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Масло рослинне - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
- Крем - 100 грам
1. Підготуємо компоненти. Рибу чистимо від кісток і ділимо на шматочки. Змішаємо окремо борошно, цедру лимона і сухе пюре зі спеціями. Окремо до однорідності збиваємо яйця зі сметаною і лимонним соком.
2. А тепер кожен шматочок опускаємо спочатку в яєчну суміш, потім в суху.
3. На сильному вогні обсмажуємо рибу в рослинному маслі з усіх боків. Потім викладаємо рибку на деко і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, з 10-15 хвилин.
4. Щоб не було занадто жирно, після готування кожен шматочок хай полежить на паперовій серветці, щоб та ввібрала жир.
5. Готово!