Тріска в духовці зі сметаною і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Риба - чудова їжа. Вона незрівнянно корисніше будь-якого м'яса. Там є все необхідне для підтримки здоров'я організму. Як приготувати тріску в духовці зі сметаною і сиром, ви дізнаєтеся зараз.
Будь-яка свіжа риба краще м'яса з точки зору користі, особливо - для жіночого організму. У ній багато фосфору і необхідних мікроелементів. Таким способом можна готувати практично будь-яку рибу. У духовці вона дуже корисна, ніж смажена в олії.
- Філе тріски - 800 грам
- Сир - 100 грам
- Крем - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Для початку займемося підготовкою риби. Якщо ви взяли неразделанную тріску, треба зняти з неї шкіру, а саму рибку - очистити від кісток. Хоча можна просто порізати її на шматочки. Я ж взяла вже готове філе. Не люблю довго возитися з рибою. Солимо, перчим.
Розрізаємо рибу на шматочки. Нарізаємо цибулю. Натираємо сир на крупній тертці. Змащуємо сметаною кожен шматочок риби. Можна додати соєвий соус. Я видавила лимонний сік. Маринуємо разом з цибулею.
Поки наша рибка маринується, підготуємо зелень. Наріжемо все дрібно. Можна взяти будь-яку зелень на ваш смак. Я зазвичай беру стандартний набір: петрушку, укропчик, зелена цибулька.
Змащуємо деко олією. Викладаємо в нього нашу рибку. Посипаємо її зверху тертим сиром і зеленню. Ставимо в духовку на годину при температурі в 150 градусів.