Тріска під сметанним соусом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте класний рецепт тріски? Тоді я пропоную вам відмінну ідею - запечену рибку з апетитним і пікантним соусом під ніжною сирною скоринкою. Хочете спробувати? Відправляйтеся на кухню негайно.
Перед вами нескладний варіант, як приготувати тріску під сметанним соусом в духовці. При бажанні ви можете додати в цей рецепт овочі за смаком або картопля, щоб запекти відразу повноцінне ситне блюдо на обід або вечерю. Крім використовуваних інгредієнтів, в соус ви можете додати улюблені сушені трави, а також спеції. Це просто, швидко і дуже смачно, правда.
- Гарячкові файл - 4 штуки
- Муфта зажим - 200 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець - 1 щіпка
- Цедра лимону - 1/2 чайних ложки
- Кріп - 1/2 чайних ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Пір'я зеленої цибулі - 3-4 штук
- Пластівці перцю - 1/2 чайних ложки
- Сік лимона - 1/2 штуки
- Сир - 100 грам
1. Насамперед включіть її, розігрівайте її до 180 градусів. Для приготування соусу з'єднайте в глибокій мисці сметану, сіль, перець і цедру лимона.
2. Додайте кріп. Очистіть і подрібніть часник. Вимийте, обсушити і дрібно наріжте зелену цибулю.
3. Надішліть в соус.
4. Додайте пластівці перцю, сік половинки лимона, ретельно перемішайте. Усе, сметанний соус готовий.
5. Вимийте і висушіть філе тріски. Викладіть на деко, застелене пергаментом. Зверху розподіліть соус. Присипте тертим сиром.
6. Надішліть деко в духовку, запікайте рибу хвилин 15-20 до рум'яної скоринки. Подавайте до столу з овочами або гарніром за смаком.
Смачного!
Смачного!