Рецепт Тріска під сметанним соусом в духовці фото

Тріска під сметанним соусом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Шукайте класний рецепт тріски? Тоді я пропоную вам відмінну ідею - запечену рибку з апетитним і пікантним соусом під ніжною сирною скоринкою. Хочете спробувати? Відправляйтеся на кухню негайно.

Опис приготування:

Перед вами нескладний варіант, як приготувати тріску під сметанним соусом в духовці. При бажанні ви можете додати в цей рецепт овочі за смаком або картопля, щоб запекти відразу повноцінне ситне блюдо на обід або вечерю. Крім використовуваних інгредієнтів, в соус ви можете додати улюблені сушені трави, а також спеції. Це просто, швидко і дуже смачно, правда.

  • Гарячкові файл - 4 штуки
  • Муфта зажим - 200 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець - 1 щіпка
  • Цедра лимону - 1/2 чайних ложки
  • Кріп - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Пір'я зеленої цибулі - 3-4 штук
  • Пластівці перцю - 1/2 чайних ложки
  • Сік лимона - 1/2 штуки
  • Сир - 100 грам
тріска під сметанним соусом в духовці - фото крок 1
1. Насамперед включіть її, розігрівайте її до 180 градусів. Для приготування соусу з'єднайте в глибокій мисці сметану, сіль, перець і цедру лимона.
тріска під сметанним соусом в духовці - фото крок 2
2. Додайте кріп. Очистіть і подрібніть часник. Вимийте, обсушити і дрібно наріжте зелену цибулю.
тріска під сметанним соусом в духовці - фото крок 3
3. Надішліть в соус.
тріска під сметанним соусом в духовці - фото крок 4
4. Додайте пластівці перцю, сік половинки лимона, ретельно перемішайте. Усе, сметанний соус готовий.
тріска під сметанним соусом в духовці - фото крок 5
5. Вимийте і висушіть філе тріски. Викладіть на деко, застелене пергаментом. Зверху розподіліть соус. Присипте тертим сиром.
тріска під сметанним соусом в духовці - фото крок 6
6. Надішліть деко в духовку, запікайте рибу хвилин 15-20 до рум'яної скоринки. Подавайте до столу з овочами або гарніром за смаком.
Смачного!

Схожі рецепти