Рецепт Халапеньо з начинкою фото

Халапеньо з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Гострий перець
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Фаршировані , Страви в паніровці
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Халапеньо - один з видів перцю середньої гостроти. Пропоную приготувати такий перчик з начинкою і обсмажити його до хрусткої скоринки. Вийде закуска, яка смачна і в гарячому, і в холодному вигляді.

Опис приготування:

Ця пікантна закуска сподобається любителем гостренького. Хоча перець хадапеньо і відноситься до гострих перців, смак його все ж набагато м'якше перцю чилі. У цьому рецепті кожен перчик начиняється сиром, панірують у сухарях і обсмажують в олії. Виходить дуже смачно: пікантна хрустка скоринка зовні і перчик з найніжнішої сирною начинкою! думаю, що таким чином можна і приготувати солодкі перці невеликого розміру.

  • Перець халапеньо - 3 штуки
  • Сир - 3 скибочки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Сухарі паніровочні - 6 Ст. Ложок
  • Олія соняшникова - 300 мілілітрів
халапеньо з начинкою - фото крок 1
У перців зріжте бічну стінку, видаліть насіння і перегородки.
халапеньо з начинкою - фото крок 2
У кожен перчик вкладіть по шматочку сиру потрібного розміру.
халапеньо з начинкою - фото крок 3
Обваляйте перчики в борошні.
халапеньо з начинкою - фото крок 4
Потім в яйці.
халапеньо з начинкою - фото крок 5
Потім - в панірувальних сухарях.
халапеньо з начинкою - фото крок 6
Обсмажте в киплячій олії до золотистого стану.
халапеньо з начинкою - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти