Халапеньо з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Халапеньо - один з видів перцю середньої гостроти. Пропоную приготувати такий перчик з начинкою і обсмажити його до хрусткої скоринки. Вийде закуска, яка смачна і в гарячому, і в холодному вигляді.
Ця пікантна закуска сподобається любителем гостренького. Хоча перець хадапеньо і відноситься до гострих перців, смак його все ж набагато м'якше перцю чилі. У цьому рецепті кожен перчик начиняється сиром, панірують у сухарях і обсмажують в олії. Виходить дуже смачно: пікантна хрустка скоринка зовні і перчик з найніжнішої сирною начинкою! думаю, що таким чином можна і приготувати солодкі перці невеликого розміру.
- Перець халапеньо - 3 штуки
- Сир - 3 скибочки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Сухарі паніровочні - 6 Ст. Ложок
- Олія соняшникова - 300 мілілітрів
У перців зріжте бічну стінку, видаліть насіння і перегородки.
У кожен перчик вкладіть по шматочку сиру потрібного розміру.
Обваляйте перчики в борошні.
Потім в яйці.
Потім - в панірувальних сухарях.
Обсмажте в киплячій олії до золотистого стану.
Смачного!