Фаршировані халапеньо на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Перці халапеньо, підсмажені на грилі, фаршировані сиром і загорнуті в бекон - дуже смачне і легке блюдо іспанської кухні. Смачна і швидка закуска для приготування на природі.
Мало хто намагається піти далі стандартної начинки перців рисом з фаршем і варіння в каструлі з водою. Я пропоную трохи розширити погляд на фарширований перець, разом помінявши начинку, спосіб приготування, щоб сам сорт рослин. Подібну закуску дуже люблять мої друзі і рідні. Начинку можна урізноманітнити зеленню або шматочками курки.
- Халапеньо - 20 штук
- Вершковий сир - 150 грам
- Бекон - 450 грам
1. Вимийте перець і очистіть від насіння, поділивши його на дві частини.
2. Начините половинки вершковим сиром.
3. Оберніть халапеньйо слайси бекону.
4. Готуйте закуски на грилі протягом 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.