Рецепт Фаршировані халапеньо на грилі фото

Фаршировані халапеньо на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Вершковий сир, Сир, Гострий перець, Бекон
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На природу, Фуршет

Перці халапеньо, підсмажені на грилі, фаршировані сиром і загорнуті в бекон - дуже смачне і легке блюдо іспанської кухні. Смачна і швидка закуска для приготування на природі.

Мало хто намагається піти далі стандартної начинки перців рисом з фаршем і варіння в каструлі з водою. Я пропоную трохи розширити погляд на фарширований перець, разом помінявши начинку, спосіб приготування, щоб сам сорт рослин. Подібну закуску дуже люблять мої друзі і рідні. Начинку можна урізноманітнити зеленню або шматочками курки.

  • Халапеньо - 20 штук
  • Вершковий сир - 150 грам
  • Бекон - 450 грам
фаршировані халапеньо на грилі - фото крок 1
1. Вимийте перець і очистіть від насіння, поділивши його на дві частини.
фаршировані халапеньо на грилі - фото крок 2
2. Начините половинки вершковим сиром.
фаршировані халапеньо на грилі - фото крок 3
3. Оберніть халапеньйо слайси бекону.
фаршировані халапеньо на грилі - фото крок 4
4. Готуйте закуски на грилі протягом 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.

Схожі рецепти