Соус з перцю халапеньо
(покроковий рецепт з фото)
Навіть якщо ви не любите гострі страви, то невелике пекуче додаток вам не завадить. Трохи соусу в м'ясо або курку тільки поліпшить смак. Перевірено на сотнях страв! А відповідний рецепт я описала нижче.
У цій варіації відчувається не просто гострота, але ще і свіжість. Тому в вашому роті гратимуть різні смаки, в тому числі кислий і солоний. Ознайомтеся з тим, як приготувати соус з перцю халапеньо з петрушкою. Національний мексиканський рецепт підходить для різних м'ясних і курячих гарячих страв.
- Петрушка - 60 грам
- Перець халапеньо - 3 штуки
- Сік лайма - 2 Ст. Ложки
- Масло авокадо - 2 Ст. Ложки
- Часник - 5 зубчиків
- Майонез - 100 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
1. Дрібно наріжте перець, петрушку і часник. Викладіть все в блендер.
2. Також додайте сіль, перець, сік, масло і майонез. Подрібніть інгредієнти.
3. Соус готовий! Подавайте його холодним.