Соус з печеного перцю
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом, як приготувати соус з печеного перцю. Він виходить густим, слідкувати-гострим на смак і дуже ситним. Ідеально підійде для сендвічів, макаронні вироби та начоси.
Мигдаль я рекомендую брати смажений, так виходить смачніше. Перець чилі можна використовувати в сушеному вигляді. Якщо ви не дуже любите гостре, використовуйте половину від зазначеної порції.
- Перець болгарський - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Мигдаль - 100 грам
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Перець чилі - 1/2 штуки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Застелите форму для випічки фольгою і відправте запікатися перці на 30 хвилин при температурі 220 градусів. Під час запікання перці краще кілька разів перевернути.
Готовність визначайте по запечная чорним боків перців.
Перекладіть перці в пакет і щільно затягніть. Залиште на 15 хвилин, щоб вони пропарились.
Зніміть шкірку з перців, приберіть хвостики і насіння всередині. Помідор наріжте на великі скибочки.
У блендері подрібніть всі інгредієнти разом до однорідної консистенції.
Соус з печеного перцю готовий, смачного!