Рецепт Соус з печеного перцю фото

Соус з печеного перцю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся рецептом, як приготувати соус з печеного перцю. Він виходить густим, слідкувати-гострим на смак і дуже ситним. Ідеально підійде для сендвічів, макаронні вироби та начоси.

Опис приготування:

Мигдаль я рекомендую брати смажений, так виходить смачніше. Перець чилі можна використовувати в сушеному вигляді. Якщо ви не дуже любите гостре, використовуйте половину від зазначеної порції.

  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Мигдаль - 100 грам
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
  • Перець чилі - 1/2 штуки
  • Сіль - За смаком
соус з печеного перцю - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
соус з печеного перцю - фото крок 2
Застелите форму для випічки фольгою і відправте запікатися перці на 30 хвилин при температурі 220 градусів. Під час запікання перці краще кілька разів перевернути.
соус з печеного перцю - фото крок 3
Готовність визначайте по запечная чорним боків перців.
соус з печеного перцю - фото крок 4
Перекладіть перці в пакет і щільно затягніть. Залиште на 15 хвилин, щоб вони пропарились.
соус з печеного перцю - фото крок 5
Зніміть шкірку з перців, приберіть хвостики і насіння всередині. Помідор наріжте на великі скибочки.
соус з печеного перцю - фото крок 6
У блендері подрібніть всі інгредієнти разом до однорідної консистенції.
соус з печеного перцю - фото крок 7
Соус з печеного перцю готовий, смачного!

Схожі рецепти