Суп з печеного перцю
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати суп з печеного перцю. Після запікання смак болгарського перцю розкривається зовсім інакше.
За бажанням в зажарку можна додати стебло селери, а замість кумина використовувати італійські трави. Консистенцію супу підбирайте на свій смак, допустимо після подрібнення додати ще рідини. Для ситності в суп можна додати картоплю. У супу насичений складний смак, який вдало оттеняется спеціями. Рецепт простий, а страва виходить дуже смачне!
- Болгарський перець - 2 штуки
- Цибуля - 1/2 штуки
- Морква - 1/2 штуки
- Кмин - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Грибний бульйон - За смаком (або вода)
Підготуйте всі інгредієнти.
Перці відправте в духовку на 15 хвилин при температурі 220 градусів. Потім переверніть і запікайте ще 15 хвилин з іншого боку.
Готові перці повинні бути м'якими і трохи підгорілими на вигляд. Накрийте форму для випічки фольгою і залиште на 10 хвилин.
Потім знімаєте з перців шкірку, видаліть хвостики і насіння. Наріжте на великі скибочки.
Цибулю і моркву поріжте на кубики середнього розміру. Обсмажте їх в каструлі на середньому вогні до м'якості.
Додайте в каструлю перці, кумін і лавровий лист. Залийте грибним бульйоном так, щоб рідина лише злегка покривала овочі. Варіть суп 5 хвилин.
Подрібніть суп блендером. В кінці посоліть і поперчіть за смаком.
Суп з печеного перцю готовий, смачного!