Кращий рецепт печеного яблука з джемом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Пропоную спробувати смачний і корисний десерт з запеченого яблука з незвичайно ароматної клюквенно-сирною начинкою і тонким запахом кориці і ванілі. Дуже смачно, швидко і красиво!
Опис приготування:
Прекрасний десерт для дітей і дорослих, який не тільки смачний, але і корисний. Класичне поєднання ароматів печеного яблука, кориці і журавлини не залишить байдужим нікого. Дуже смачно і просто приготувати це незвичайне блюдо!
- Яблуко - 2 штуки
- Джем журавлинний - 1 Ст. Ложка
- Сир - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Цукрова пудра - 1 Чайна ложка (для подачі)
- Ягоди - 1 щіпка (для подачі)
З яблук зріжте верхівку і видаліть серцевину.
Сир змішайте з журавлинним джемом.
Для приготування цієї страви я взяла журавлинний джем"Махеев'" . Він складається з натуральних інгредієнтів, а значить підходить навіть для дітей.
Додайте ванільний цукор, корицю, все перемішайте.
Начините яблука сирною начинкою.
Викладіть у форму. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин.
Готові яблука присипте цукровою пудрою і прикрасьте сезонними ягодами або фруктами.
Готові яблука присипте цукровою пудрою і прикрасьте сезонними ягодами або фруктами.
Подайте до столу! Смачного!