Рецепт Кращий рецепт пломбіру з полуничним джемом фото

Кращий рецепт пломбіру з полуничним джемом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершки, Згущене молоко
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю, Для дітей, На святковий стіл, Літні, Десерт
Десерти, Морозиво

Найпопулярніший десерт літа - морозиво! Улюблене морозиво у нас полуничне. Полуниця вже відійшла, а зробити натуральний пломбір з полуничною прошарком допоможе натуральний полуничний джем.

Всього два інгредієнта допоможуть приготувати нам дуже смачне натуральне морозиво, а джем внесе ягідну нотку і зробить наш десерт не тільки смачним, але і красивим.

  • Вершки - 500 мілілітрів (жирність 33-35 %)
  • Згущене молоко - 150 мілілітрів
  • Джем полуничний - 200 грам
кращий рецепт пломбіру з полуничним джемом - фото крок 1
Половину вершків збийте на невеликих оборотах до жорстких піків.
кращий рецепт пломбіру з полуничним джемом - фото крок 2
Додайте половину згущеного молока і ще раз збийте.
кращий рецепт пломбіру з полуничним джемом - фото крок 3
Форму для кексу викладіть пергаментом і розподіліть вершкову масу.
кращий рецепт пломбіру з полуничним джемом - фото крок 4
Потім викладіть рівним шаром полуничний джем. Надішліть в морозилку на годину.

Схожі рецепти