Кращий рецепт пломбіру з полуничним джемом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Найпопулярніший десерт літа - морозиво! Улюблене морозиво у нас полуничне. Полуниця вже відійшла, а зробити натуральний пломбір з полуничною прошарком допоможе натуральний полуничний джем.
Опис приготування:
Всього два інгредієнта допоможуть приготувати нам дуже смачне натуральне морозиво, а джем внесе ягідну нотку і зробить наш десерт не тільки смачним, але і красивим.
- Вершки - 500 мілілітрів (жирність 33-35 %)
- Згущене молоко - 150 мілілітрів
- Джем полуничний - 200 грам
Половину вершків збийте на невеликих оборотах до жорстких піків.
Додайте половину згущеного молока і ще раз збийте.
Форму для кексу викладіть пергаментом і розподіліть вершкову масу.
Потім викладіть рівним шаром полуничний джем. Надішліть в морозилку на годину.
Для цього десерту я використовувала полуничний джем"Махеев'" , який зроблений тільки з натуральних інгредієнтів.
Збийте вершки, додайте решту згущене молоко, збийте. Викладіть рівним шаром на джем. Зробіть візерунки вилкою.
Надішліть в морозилку до повного заморожування. Годин на 5. При подачі наріжте гарячим ножем, подайте в якості десерту.
Смачного!