Кращий рецепт пломбіру з полуничним джемом
(покроковий рецепт з фото)
Найпопулярніший десерт літа - морозиво! Улюблене морозиво у нас полуничне. Полуниця вже відійшла, а зробити натуральний пломбір з полуничною прошарком допоможе натуральний полуничний джем.
Всього два інгредієнта допоможуть приготувати нам дуже смачне натуральне морозиво, а джем внесе ягідну нотку і зробить наш десерт не тільки смачним, але і красивим.
- Вершки - 500 мілілітрів (жирність 33-35 %)
- Згущене молоко - 150 мілілітрів
- Джем полуничний - 200 грам
Половину вершків збийте на невеликих оборотах до жорстких піків.
Додайте половину згущеного молока і ще раз збийте.
Форму для кексу викладіть пергаментом і розподіліть вершкову масу.
Потім викладіть рівним шаром полуничний джем. Надішліть в морозилку на годину.