Кращий рецепт сливового пирога з джемом
(покроковий рецепт з фото)
Початок осені - саме час пекти пироги зі сливою. Цей пиріг з м'яким ніжним тестом, солодкістю полуничного джему і терпкою кислинкою ароматної сливи. Дуже просто і швидко готується!
Пиріг готується не просто, а неймовірно просто, з доступних інгредієнтів. Виходить ніжний, соковитий бісквіт, просочений солодким полуничним джемом "махеев'" . І справді головною прикрасою цього пирога є Карамелізовані зливу з тонким ароматом кориці. Дуже рекомендую приготувати!
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 110 грам
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Джем - 100 грам
- Слива - 8 штук
Збийте масло 3/4 склянки цукру.
Додати сіль, по одному додайте яйця, збийте. Додайте борошно і замісіть тісто.
Форму змастіть маслом, розподіліть тісто.