Рецепт Рецепт сливового пирога від Юлії Висоцької фото

Рецепт сливового пирога від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Слива
Рецепти для схуднення
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Знаменита телеведуча Юлія Висоцька постійно ділиться смачними і вишуканими рецептами зі своєю аудиторією. Я не перший раз повторюю за нею, і виходить вельми вдало. Дивіться і вчіться!

Опис приготування:

Цей варіант - один з найпростіших з інших, інгредієнти все доступні. Так що вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати рецепт сливового пирога від Юлії Висоцької. Його головна фішка - сир в складі. Виходить неймовірно м'яка текстура з соковитою начинкою в поєднанні з розсипчастим тестом.

  • Вершкове масло - 170 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Сир - 250 грам
  • Цукор - 180 грам(80 г - в тісто, 100 г - в заливку)
  • Яйце - 3 штуки(1 шт - в тісто, 2 шт - в заливку)
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Слива - 500-700 грам
рецепт сливового пирога від Юлії Висоцької - фото крок 1
Холодне масло з'єднайте з просіяного борошном і цукром.
рецепт сливового пирога від Юлії Висоцької - фото крок 2
Потім додайте яйце і замісити тісто.
рецепт сливового пирога від Юлії Висоцької - фото крок 3
Приберіть тісто в плівку. Залиште його в холодильнику на 30 хвилин.
рецепт сливового пирога від Юлії Висоцької - фото крок 4
Поки зробіть заливку. Яйця перемішайте з цукром.
рецепт сливового пирога від Юлії Висоцької - фото крок 5
Потім додайте сметану і сир. Все добре перемішайте.
рецепт сливового пирога від Юлії Висоцької - фото крок 6
Зливи промийте. Наріжте їх на половинки, дістаньте кісточки.
рецепт сливового пирога від Юлії Висоцької - фото крок 7
Форму для випічки змастіть маслом. Викладіть на дно тісто, зробивши бортики.
рецепт сливового пирога від Юлії Висоцької - фото крок 8
Влийте заливку, а потім додайте сливи, розподіліть їх по периметру.
рецепт сливового пирога від Юлії Висоцької - фото крок 9
Запікайте пиріг 40 хвилин при 180 градусах в духовці. Приємного чаювання!

Схожі рецепти