Рецепт сливового пирога від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)
Знаменита телеведуча Юлія Висоцька постійно ділиться смачними і вишуканими рецептами зі своєю аудиторією. Я не перший раз повторюю за нею, і виходить вельми вдало. Дивіться і вчіться!
Цей варіант - один з найпростіших з інших, інгредієнти все доступні. Так що вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати рецепт сливового пирога від Юлії Висоцької. Його головна фішка - сир в складі. Виходить неймовірно м'яка текстура з соковитою начинкою в поєднанні з розсипчастим тестом.
- Вершкове масло - 170 грам
- Борошно - 250 грам
- Сир - 250 грам
- Цукор - 180 грам(80 г - в тісто, 100 г - в заливку)
- Яйце - 3 штуки(1 шт - в тісто, 2 шт - в заливку)
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Слива - 500-700 грам
Холодне масло з'єднайте з просіяного борошном і цукром.
Потім додайте яйце і замісити тісто.
Приберіть тісто в плівку. Залиште його в холодильнику на 30 хвилин.
Поки зробіть заливку. Яйця перемішайте з цукром.
Потім додайте сметану і сир. Все добре перемішайте.
Зливи промийте. Наріжте їх на половинки, дістаньте кісточки.
Форму для випічки змастіть маслом. Викладіть на дно тісто, зробивши бортики.
Влийте заливку, а потім додайте сливи, розподіліть їх по периметру.
Запікайте пиріг 40 хвилин при 180 градусах в духовці. Приємного чаювання!