Рецепт Салат з печеного буряка з бринзою фото

Салат з печеного буряка з бринзою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі, Молочні продукти, Сир, Бринза
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На полуденок, Корисний обід, Легка вечеря
Салати

Легкий і низькокалорійний салат є, до того ж, дуже корисним і вітамінним. Печена буряк, на відміну від вареної, більш багата вітамінами.

Буряк запечіть у фользі до готовності, потім остудіть її і очистіть від шкірки. Поріжте буряк і сир кубиками. Покладіть на "зелену подушку", приправити сіллю, поперчіть, полийте оливковою олією. Готово!

  • Буряк - 1 штука (середня)
  • Бринза - 80-100 грам
  • Зелень листова - 50 грам (лист салату, рукола і т.Д)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
салат з печеного буряка з бринзою - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Буряк ретельно вимийте, загорніть в кілька шарів фольги і запечіть в духовці при 200 градусах (про час).
салат з печеного буряка з бринзою - фото крок 2
Буряк остудіть і очистіть від шкірки. Поріжте великими кубиками, як і сир бринзу.
салат з печеного буряка з бринзою - фото крок 3
На тарілочку викладайте спочатку зелень, далі кубики буряка.
салат з печеного буряка з бринзою - фото крок 4
На буряки укладіть кубики бринзи. Посоліть і поперчіть за смаком. Полийте салат оливковою олією і прикрасьте гілочкою петрушки. Приємного!

Схожі рецепти