Салат з печеного буряка з бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і низькокалорійний салат є, до того ж, дуже корисним і вітамінним. Печена буряк, на відміну від вареної, більш багата вітамінами.
Буряк запечіть у фользі до готовності, потім остудіть її і очистіть від шкірки. Поріжте буряк і сир кубиками. Покладіть на "зелену подушку", приправити сіллю, поперчіть, полийте оливковою олією. Готово!
- Буряк - 1 штука (середня)
- Бринза - 80-100 грам
- Зелень листова - 50 грам (лист салату, рукола і т.Д)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні продукти. Буряк ретельно вимийте, загорніть в кілька шарів фольги і запечіть в духовці при 200 градусах (про час).
Буряк остудіть і очистіть від шкірки. Поріжте великими кубиками, як і сир бринзу.
На тарілочку викладайте спочатку зелень, далі кубики буряка.
На буряки укладіть кубики бринзи. Посоліть і поперчіть за смаком. Полийте салат оливковою олією і прикрасьте гілочкою петрушки. Приємного!