Рецепт Сальса з печеного перцю фото

Сальса з печеного перцю
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
Літні
Соуси , Сальса
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Маринований солодкий перець - відповідний інгредієнт в самі різні салати. Але ще й відмінне доповнення до м'яса, птиці та риби. Сьогодні я пропоную рецепт соусу сальса з такого перцю.

Опис приготування:

Я взяла тільки червоний перець, але якщо використовувати жовтий, зелений, помаранчевий, то приправа вийде більш яскравою і святковою. Любителі гострого можуть додати червоний пекучий перець. Дуже смачне і гарне блюдо.

  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1/4 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Петрушка - 5 грам
  • Цедра лимону - 1/2 чайних ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Соняшникова олія - 1 Чайна ложка
сальса з печеного перцю - фото крок 1
Для приготування сальси будуть потрібні такі продукти: перець болгарський, часник, цибуля ріпчаста, петрушка, лимон, сіль, соняшникова олія.
сальса з печеного перцю - фото крок 2
Перець помийте і запечіть. Я це зробила в мікрохвильовій печі за 5 хвилин. Можете запекти в звичайній духовці. Буде потрібно хвилин 20-25.
сальса з печеного перцю - фото крок 3
Гарячий печена перець викладіть в пакет. Коли він охолоне, то шкурка легко зніметься.
сальса з печеного перцю - фото крок 4
Зніміть шкірку у печеного перцю.
сальса з печеного перцю - фото крок 5
Наріжте перець дрібно і викладіть в мисочку.
сальса з печеного перцю - фото крок 6
Додайте подрібнений часник.
сальса з печеного перцю - фото крок 7
Додайте дрібно нарізану цибулю і лимонну цедру.
сальса з печеного перцю - фото крок 8
Петрушку дрібно наріжте і також викладіть в миску. Додати сіль за смаком. Налийте лимонний сік і соняшникова олія.
сальса з печеного перцю - фото крок 9
Перемішайте соус.
сальса з печеного перцю - фото крок 10
Соус сальса з печеного перцю готовий.

Схожі рецепти