Рецепт Курячі відбивні з сиром фото

Курячі відбивні з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Обід за 30 хвилин , Романтична вечеря
Гарячі страви , Страви в паніровці , Відбивні
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування курячих відбивних з сиром. Готуються ці відбивні з курки в клярі і після закінчення приготування виходять соковитими і смачними.

Опис приготування:

Рецепт приготування курячих відбивних з сиром:

1. У проточній холодній воді промиваємо курячі грудки паперовими серветками або рушником обсушуємо їх потім нарізаємо на окреме філе. Грудки можна розрізати на дві частини вздовж а можна нарізати і меншими шматочками. У щільний поліетиленовий пакет кладемо все шматочки і акуратно відбиваємо молотком. Потім з пакету м'ясо виймаємо перчимо і солимо.

2. Приготовим кляр. У миску кладемо майонез яйця борошно перець і сіль все добре перемішуємо. Намагайтеся не пересолити так як майонез сам по собі солоний. У клярі повинна бути консистенція трохи густіше ніж роблять тісто для млинців.

3. Беремо ложку і накладаємо нею на одну сторону відбивною приготований кляр. Тепер гарненько розігріваємо сковороду з рослинним маслом і кляром вниз викладаємо туди відбивні.

4. На тертці натираємо сир і посипаємо їм досить рясно зверху на кожен шматочок відбивної.

5. Ложкою наливаємо кляр зверху на тертий сир і акуратно розмазує. Коли обсмажаться відбивні з одного боку перевертаємо на іншу. Смажимо до утворення скоринки.

6. Потім викладаємо на тарілку прикрашаємо зеленню.

Курячі відбивні з сиром готові! Смачного!


  • Курячого філе - 500 грам
  • Твердий сир - 150 грам
  • Перець, сіль - За смаком
  • Яєць - 3 штуки (кляр)
  • Перець, сіль - За смаком (кляр)
  • Муки - 4 Ст. Ложки (кляр)
  • Майонез - 3 Ст. Ложки (кляр)
Рецепт приготування курячих відбивних з сиром:

1. У проточній холодній воді промиваємо курячі грудки паперовими серветками або рушником обсушуємо їх потім нарізаємо на окреме філе. Грудки можна розрізати на дві частини вздовж а можна нарізати і меншими шматочками. У щільний поліетиленовий пакет кладемо все шматочки і акуратно відбиваємо молотком. Потім з пакету м'ясо виймаємо перчимо і солимо.

2. Приготовим кляр. У миску кладемо майонез яйця борошно перець і сіль все добре перемішуємо. Намагайтеся не пересолити так як майонез сам по собі солоний. У клярі повинна бути консистенція трохи густіше ніж роблять тісто для млинців.

3. Беремо ложку і накладаємо нею на одну сторону відбивною приготований кляр. Тепер гарненько розігріваємо сковороду з рослинним маслом і кляром вниз викладаємо туди відбивні.

4. На тертці натираємо сир і посипаємо їм досить рясно зверху на кожен шматочок відбивної.

5. Ложкою наливаємо кляр зверху на тертий сир і акуратно розмазує. Коли обсмажаться відбивні з одного боку перевертаємо на іншу. Смажимо до утворення скоринки.

6. Потім викладаємо на тарілку прикрашаємо зеленню.

Курячі відбивні з сиром готові! Смачного!

Схожі рецепти