Курячі відбивні з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування курячих відбивних з сиром. Готуються ці відбивні з курки в клярі і після закінчення приготування виходять соковитими і смачними.
Рецепт приготування курячих відбивних з сиром:
1. У проточній холодній воді промиваємо курячі грудки паперовими серветками або рушником обсушуємо їх потім нарізаємо на окреме філе. Грудки можна розрізати на дві частини вздовж а можна нарізати і меншими шматочками. У щільний поліетиленовий пакет кладемо все шматочки і акуратно відбиваємо молотком. Потім з пакету м'ясо виймаємо перчимо і солимо.
2. Приготовим кляр. У миску кладемо майонез яйця борошно перець і сіль все добре перемішуємо. Намагайтеся не пересолити так як майонез сам по собі солоний. У клярі повинна бути консистенція трохи густіше ніж роблять тісто для млинців.
3. Беремо ложку і накладаємо нею на одну сторону відбивною приготований кляр. Тепер гарненько розігріваємо сковороду з рослинним маслом і кляром вниз викладаємо туди відбивні.
4. На тертці натираємо сир і посипаємо їм досить рясно зверху на кожен шматочок відбивної.
5. Ложкою наливаємо кляр зверху на тертий сир і акуратно розмазує. Коли обсмажаться відбивні з одного боку перевертаємо на іншу. Смажимо до утворення скоринки.
6. Потім викладаємо на тарілку прикрашаємо зеленню.
Курячі відбивні з сиром готові! Смачного!
- Курячого філе - 500 грам
- Твердий сир - 150 грам
- Перець, сіль - За смаком
- Яєць - 3 штуки (кляр)
- Перець, сіль - За смаком (кляр)
- Муки - 4 Ст. Ложки (кляр)
- Майонез - 3 Ст. Ложки (кляр)
1. У проточній холодній воді промиваємо курячі грудки паперовими серветками або рушником обсушуємо їх потім нарізаємо на окреме філе. Грудки можна розрізати на дві частини вздовж а можна нарізати і меншими шматочками. У щільний поліетиленовий пакет кладемо все шматочки і акуратно відбиваємо молотком. Потім з пакету м'ясо виймаємо перчимо і солимо.
2. Приготовим кляр. У миску кладемо майонез яйця борошно перець і сіль все добре перемішуємо. Намагайтеся не пересолити так як майонез сам по собі солоний. У клярі повинна бути консистенція трохи густіше ніж роблять тісто для млинців.
3. Беремо ложку і накладаємо нею на одну сторону відбивною приготований кляр. Тепер гарненько розігріваємо сковороду з рослинним маслом і кляром вниз викладаємо туди відбивні.
4. На тертці натираємо сир і посипаємо їм досить рясно зверху на кожен шматочок відбивної.
5. Ложкою наливаємо кляр зверху на тертий сир і акуратно розмазує. Коли обсмажаться відбивні з одного боку перевертаємо на іншу. Смажимо до утворення скоринки.
6. Потім викладаємо на тарілку прикрашаємо зеленню.
Курячі відбивні з сиром готові! Смачного!