Курячі відбивні з сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Легке і смачне блюдо, часу і сил на приготування його у вас піде зовсім небагато. А смак страви задовольнить навіть розбещених гурманів. Приготуйте за моїм рецептом!
Цей рецепт схожий на безліч інших способів приготування курячих відбивних в духовці, але має деякі відмінності. Мій спосіб дозволяє приготувати курячу відбивну дуже швидко і з мінімальною кількістю жиру. Тому м'ясо не буде сухим і сир на відбивною буде м'яким. Розповідаю, як приготувати курячі відбивні з сиром в духовці.
1. Перед тим як братися за куряче м'ясо, включаємо духовку. Нехай розігрівається до 200 градусів.
2. Курячі грудки гарненько промиємо під проточною водою, обсушити паперовим рушником і розрізати на 2-3 частини.
3. Накриваємо м'ясо харчовою плівкою і злегка відбиваємо. Потім солимо і перчимо по обидва боки і злегка скроплюємо маслом.
4. Деко застилає папером для випічки, викладаємо на нього підготовлені курячі відбивні. Ставимо деко в розігріту духовку, і знижуємо температуру запікання до 180. Запікаємо відбивні хвилин 15, за цей час м'ясо повинно повністю біліть.
5. Нарізаємо скибочками моцарелу.
6. Виймаємо з духовки деко і викладаємо на кожну відбивну шматочки сиру.
7. Відправляємо відбивні з сиром назад в духовку ще хвилин на 10. Відбивні повинні злегка зарум'яниться, а сир - розтанути.
От і все, наші відбивні готові. Чоловікам пропоную на гарнір картопля або рис, а жінкам до таких відбивних прекрасно підійде салат зі свіжих овочів. Смачного!
- Куряче філе - 600 грам
- Сир моцарела - 150 грам
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Перед тим як братися за куряче м'ясо, включаємо духовку. Нехай розігрівається до 200 градусів.
2. Курячі грудки гарненько промиємо під проточною водою, обсушити паперовим рушником і розрізати на 2-3 частини.
3. Накриваємо м'ясо харчовою плівкою і злегка відбиваємо. Потім солимо і перчимо по обидва боки і злегка скроплюємо маслом.
4. Деко застилає папером для випічки, викладаємо на нього підготовлені курячі відбивні. Ставимо деко в розігріту духовку, і знижуємо температуру запікання до 180. Запікаємо відбивні хвилин 15, за цей час м'ясо повинно повністю біліть.
5. Нарізаємо скибочками моцарелу.
6. Виймаємо з духовки деко і викладаємо на кожну відбивну шматочки сиру.
7. Відправляємо відбивні з сиром назад в духовку ще хвилин на 10. Відбивні повинні злегка зарум'яниться, а сир - розтанути.
От і все, наші відбивні готові. Чоловікам пропоную на гарнір картопля або рис, а жінкам до таких відбивних прекрасно підійде салат зі свіжих овочів. Смачного!