Рецепт Курячі відбивні з сиром в духовці фото

Курячі відбивні з сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Моцарелла, Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

Легке і смачне блюдо, часу і сил на приготування його у вас піде зовсім небагато. А смак страви задовольнить навіть розбещених гурманів. Приготуйте за моїм рецептом!

Цей рецепт схожий на безліч інших способів приготування курячих відбивних в духовці, але має деякі відмінності. Мій спосіб дозволяє приготувати курячу відбивну дуже швидко і з мінімальною кількістю жиру. Тому м'ясо не буде сухим і сир на відбивною буде м'яким. Розповідаю, як приготувати курячі відбивні з сиром в духовці.

1. Перед тим як братися за куряче м'ясо, включаємо духовку. Нехай розігрівається до 200 градусів.

2. Курячі грудки гарненько промиємо під проточною водою, обсушити паперовим рушником і розрізати на 2-3 частини.

3. Накриваємо м'ясо харчовою плівкою і злегка відбиваємо. Потім солимо і перчимо по обидва боки і злегка скроплюємо маслом.

4. Деко застилає папером для випічки, викладаємо на нього підготовлені курячі відбивні. Ставимо деко в розігріту духовку, і знижуємо температуру запікання до 180. Запікаємо відбивні хвилин 15, за цей час м'ясо повинно повністю біліть.

5. Нарізаємо скибочками моцарелу.

6. Виймаємо з духовки деко і викладаємо на кожну відбивну шматочки сиру.

7. Відправляємо відбивні з сиром назад в духовку ще хвилин на 10. Відбивні повинні злегка зарум'яниться, а сир - розтанути.

От і все, наші відбивні готові. Чоловікам пропоную на гарнір картопля або рис, а жінкам до таких відбивних прекрасно підійде салат зі свіжих овочів. Смачного!

  • Куряче філе - 600 грам
  • Сир моцарела - 150 грам
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Цей рецепт схожий на безліч інших способів приготування курячих відбивних в духовці, але має деякі відмінності. Мій спосіб дозволяє приготувати курячу відбивну дуже швидко і з мінімальною кількістю жиру. Тому м'ясо не буде сухим і сир на відбивною буде м'яким. Розповідаю, як приготувати курячі відбивні з сиром в духовці.

1. Перед тим як братися за куряче м'ясо, включаємо духовку. Нехай розігрівається до 200 градусів.

2. Курячі грудки гарненько промиємо під проточною водою, обсушити паперовим рушником і розрізати на 2-3 частини.

3. Накриваємо м'ясо харчовою плівкою і злегка відбиваємо. Потім солимо і перчимо по обидва боки і злегка скроплюємо маслом.

4. Деко застилає папером для випічки, викладаємо на нього підготовлені курячі відбивні. Ставимо деко в розігріту духовку, і знижуємо температуру запікання до 180. Запікаємо відбивні хвилин 15, за цей час м'ясо повинно повністю біліть.

5. Нарізаємо скибочками моцарелу.

6. Виймаємо з духовки деко і викладаємо на кожну відбивну шматочки сиру.

7. Відправляємо відбивні з сиром назад в духовку ще хвилин на 10. Відбивні повинні злегка зарум'яниться, а сир - розтанути.

От і все, наші відбивні готові. Чоловікам пропоную на гарнір картопля або рис, а жінкам до таких відбивних прекрасно підійде салат зі свіжих овочів. Смачного!

Схожі рецепти