Рецепт Курячі відбивні в духовці фото

Курячі відбивні в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Не знаю, як приготувати курячі відбивні в духовці? боїтеся, що м'ясо вийде дуже сухим і жорстким? Не хвилюйтесь - все буде добре! Просто дотримуйтесь цим рецептом з покроковими фото!

Опис приготування:

Секрет приготування смачних і соковитих курячих відбивних в духовці дуже простий - по перше, спочатку їх потрібно злегка обсмажити на сковороді. По-друге - перед запіканням змастити сметаною. І по-третє, запікати під товстої шубкою з грибів і сиру - тоді відбивні вийдуть що треба!

Нічого позамежного тут немає, тому я впевнена, що ви легко освоїте рецепт приготування курячих відбивних в духовці. Ну що, приступимо?

  • Куряче філе - 500 грам
  • Гриби - 500 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
курячі відбивні в духовці - фото крок 1
Куряче філе нарізати на шматки товщиною 1 сантиметр.
курячі відбивні в духовці - фото крок 2
Легенько відбити молотком.
курячі відбивні в духовці - фото крок 3
Посолити, поперчити і залишити на півгодини.
курячі відбивні в духовці - фото крок 4
Тим часом вимити і нарізати гриби.
курячі відбивні в духовці - фото крок 5
Обсмажити їх до рум'яного кольору в невеликій кількості добре розігрітого вершкового масла.
курячі відбивні в духовці - фото крок 6
Розігріти сковороду з рослинним маслом. Відбивні запанірувати в борошні і швидко обсмажити з двох сторін.
курячі відбивні в духовці - фото крок 7
Сир натерти на крупній тертці.
курячі відбивні в духовці - фото крок 8
Укласти відбивні на змащене маслом деко. Змастити сметаною. Викласти зверху гриби, посипати сиром.
курячі відбивні в духовці - фото крок 9
Запікати в розігрітій до 180С духовці до повної готовності м'яса (20-25 хвилин).
Подавати відбивні гарячими.

Схожі рецепти