Курка в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб у курки вийшла хрустка скоринка, а саме м'ясо залишалося соковитим і ніжним, її потрібно готувати в паніровці - це найпростіший і легкий спосіб зробити курку смачно.
Насправді приготувати курку в паніровці в домашніх уязика простіше простого, але ж панірування буває різна. У цьому рецепті я пропоную вам, як мені здається, найвдаліший і смачний варіант, тому що для панірування тут ми будемо використовувати сирний крекер. З ним скоринка у м'яса виходить дуже ароматна і хрустка, ну а щоб і м'ясо не відставало, і вийшло соковитим і ніжним, ми не будемо його обсмажувати, а краще запекти в духовці. Повірте, такою смачною курки ви точно не пробували, та й на вигляд вона дуже симпатична і яскрава, так що вечеря з цим простим рецептом курки в паніровці буде по-справжньому царський.
- Куряче філе - 8 штук
- Крем - 1 Склянка
- Крекери сирні подрібнені - 1, 5 склянки
- Масло вершкове топлене - 0, 5 склянки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку нам необхідно подрібнити сирний крекер, тому ми викладаємо його в пакет і розминаємо за допомогою качалки до стану крихти.
Філе промиваємо під водою і висушуємо його паперовими рушниками. Солимо і перчимо м'ясо, обвалюють його в сметані, а потім в крекері.
Викладаємо м'ясо в форму для запікання і вливаємо в неї топлене вершкове масло. Відправляємо курку в розігріту до 190 градусів духовку і запікаємо 40 хвилин.
От і все, просто і геніально. Курочка готова і ми можемо приступати до вечері, приємного апетиту!