Курка в паніровці з соусом
(покроковий рецепт з фото)
Серед своїх друзів не знаю жодної людини, який би відязикався від хрустких курячих домашніх наггетсів. Раз на місяць усі збираються у мене вдома, і я тішу їх цією стравою з даного рецептом.
Цього разу вирішила зробити доповнення і внесла гостроти. Стало ще смачніше! Вам точно потрібно дізнатися про те, як приготувати курку в паніровці з соусом. Зовні буде золотава скоринка з додаванням паприки. Соус зробимо на основі гострого смаку з солодкими нотками. І на все це приголомшливе блюдо піде не більше 30 хвилин.
- Куряча грудка - 500 грам
- Панірувальні сухарі - 150-200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Соуза"Shriracha" - 100 мілілітрів
- Мед - 1, 5 Ст. Ложки
- Кунжут - 1, 5 чайних ложки
- Паприка - 1, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Вода - 1 Чайна ложка
1. Курку наріжте однаковими шматочками в 5-6 см довжиною. Змастіть кожен сіллю і перцем.
2. Підготуйте дві тарілки. В одній змішайте яйця з водою, а в інший сухарі з сіллю, паприкою і кунжутом.
3. Тепер шматочки умочуйте в яйце, а потім в паніровці.
4. Потім обсмажте курку в добре розігрітій олії, краще у фритюрі, з кожного боку по 2, 5 хвилини.
5. В цей же час приготуйте соус. У сотейнику з'єднайте сіль, соус і мед. Нагрійте суміш, помішуючи, до отримання єдиної консистенції.
6. З наггетсів видаліть зайвий жир серветками. Потім подавайте вироби з теплим соусом. Насолоджуйтесь!