Курка в райдужній паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, кукурудзяні пластівці підходять тільки до сніданку? немає! З них вийде прекрасна панірування для курки! Блюдо вийде не тільки дуже смачним, але також дуже яскравим і апетитним! Спробуйте!
Рецепт, як приготувати курку в райдужній паніровці, дуже простий. Єдине, що вам буде необхідно і без чого ви не зможете обійтися, щоб отримати ідеальний результат, це кольорові кукурудзяні пластівці. Якщо так трапиться, що ви не зможете їх знайти, не турбуйтеся, їх можна легко зробити самостійно за допомогою звичайних харчових барвників.
- Куряча грудка - 200 грам
- Кольорові пластівці - 40 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне рафіноване - 500 мілілітрів (для смаження)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кольорові пластівці подрібніть в блендері або пересипте їх в пакет і пройдіться по ним качалкою. Курячі грудки промийте під проточною водою і обсушити паперовими рушниками.
Поріжте курку на невеликі тонкі шматочки. Посоліть і поперчіть за смаком, трохи солі можна додати в борошно, а трохи перцю - в яйце, тоді панірування вийде особливо смачною.
Підготуйте все для панірування. Шматочки курки умочіть спочатку в борошно, потім в яйце і в кінці - в подрібнені кольорові пластівці.
У невеликій каструльці розігрійте рафінована рослинна олія до температури 200 градусів (поки воно не почне потріскувати). Надішліть в масло шматочки курки і готуйте 1-2 хвилини, поки зверху шматочки курки не стануть золотистими. Але не пережарьте, щоб скоринка залишилася райдужної.
Готову курочку в райдужній паніровці викладіть на паперові рушники, щоб прибрати зайве масло.
Блюдо готово! Їжте із задоволенням!