Рецепт Найсмачніші нагетси фото

Найсмачніші нагетси
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Страви в паніровці
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

З недавніх пір нагетси - моя улюблена закуска, можу їсти їх цілий день замість сніданку, обіду і вечері. Дуже смачно подавати їх з томатним соусом. Отже, ділюся рецептом!

Опис приготування:

Домашні нагетси нічим не поступаються покупним. Є їх краще відразу після обсмажування. Можна додати до них будь-які спеції за смаком. Подавайте нагетси як закуску з соусом або на додаток до гарніру з рису, картоплі. Можна використовувати не тільки філе, а стегно або окіст без кістки і шкірки.

  • Куряче м'ясо - 200 грам
  • Мелений імбир - 0, 5 чайних ложки
  • Часниковий порошок - 0, 5 чайних ложки
  • Порошок чилі - 1 Чайна ложка
  • Koriandr Svezhin - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Яйця - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
найсмачніші нагетси - фото крок 1
1. Вимийте м'ясо, обсушити серветками і наріжте невеликими шматочками.
найсмачніші нагетси - фото крок 2
2. Перекладіть м'ясо в тарілку, додайте до нього порошок чілі.
найсмачніші нагетси - фото крок 3
3. Наріжте дрібно пару гілочок свіжого коріандру і додайте до курки.
найсмачніші нагетси - фото крок 4
4. Не забудьте про часниковим порошку і молотом имбире, трохи солі.
найсмачніші нагетси - фото крок 5
5. Перемішайте гарненько м'ясо, щоб кожен шматочок був оповитий спеціями.
найсмачніші нагетси - фото крок 6
6. В одну миску викладіть яйце, збовтайте його. В іншу миску насипте панірувальні сухарі.
найсмачніші нагетси - фото крок 7
7. Кожен шматочок окремо занурте в яйце.
найсмачніші нагетси - фото крок 8
8. Потім викладіть в миску до панірувальних сухарів і гарненько обваляйте.
найсмачніші нагетси - фото крок 9
9. Викладіть м'ясо в паніровці на піднос або тарілку.
найсмачніші нагетси - фото крок 10
10. Розігрійте гарненько сковороду з великою кількістю рослинного масла, викладіть нагетси.
найсмачніші нагетси - фото крок 11
11. Обсмажуйте їх з кожного боку до золотистої і хрусткої скоринки.
найсмачніші нагетси - фото крок 12
12. Готові нагетси подавайте відразу після обсмажування з соусом.

Схожі рецепти