Рецепт Найсмачніші пельмені фото

Найсмачніші пельмені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Молочні продукти , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кожна господиня повинна знати, як приготувати найсмачніші пельмені. І сьогодні я хочу поділиться з вами дуже хорошим рецептом смачних пельменів. Виходять вони дуже соковитими і ситними. Спробуйте!

Опис приготування:

Пельмені, придбані в магазині, ні за що не зрівняються з пельменями, приготованими за даним рецептом! ароматні, соковиті, ніжні і дуже смачні пельмені стануть відмінним варіантом швидкого обіду, так як їх можна приготувати заздалегідь і заморозити. Рекомендую вам додати лавровий лист і чорний перець горошком під час варіння пельменів, щоб їх аромат став ще більш насиченим. За смаком можете полити пельмені оцтом або соусом.

  • Борошно - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • М'ясний фарш - 1-1, 5 кілограма
  • Лавровий лист - За смаком
  • Чорний перець горошком - За смаком
найсмачніші пельмені - фото крок 1
1. До просіяного борошна додайте яйце, рослинна олія, сіль і молоко. Замісити тісто (можна скористатися тістомісом або замісити його руками).
найсмачніші пельмені - фото крок 2
2. В результаті у вас вийде еластичне і не липнуче до рук тісто. Накрийте його рушником і залиште на півгодини.
найсмачніші пельмені - фото крок 3
3. В якості начинки необхідно використовувати м'ясний фарш з цибулею.
найсмачніші пельмені - фото крок 4
4. Для зручності розділіть тісто на кілька частин, кожну з яких необхідно розкачати в тонкий пласт.
найсмачніші пельмені - фото крок 5
5. Виріжте з нього кружечки за допомогою склянки чи спеціальної форми. За центрі кола покладіть начинку, зліпите і з'єднайте разом краю. Можна скористатися спеціальними пристосуваннями для ліплення пельменів, щоб вони вийшли більш акуратними.
найсмачніші пельмені - фото крок 6
6. Пельмені можна заморозити або приготувати відразу ж після ліплення. Для цього помістіть пельмені в киплячу воду, додайте кілька лаврових листків і перець горошком для більш насиченого аромату і смаку. Варіть 10 хвилин до готовності.
найсмачніші пельмені - фото крок 7
7. Подайте пельмені з зеленню, вершковим маслом і зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти