Найсмачніші пельмені
(покроковий рецепт з фото)
Кожна господиня повинна знати, як приготувати найсмачніші пельмені. І сьогодні я хочу поділиться з вами дуже хорошим рецептом смачних пельменів. Виходять вони дуже соковитими і ситними. Спробуйте!
Пельмені, придбані в магазині, ні за що не зрівняються з пельменями, приготованими за даним рецептом! ароматні, соковиті, ніжні і дуже смачні пельмені стануть відмінним варіантом швидкого обіду, так як їх можна приготувати заздалегідь і заморозити. Рекомендую вам додати лавровий лист і чорний перець горошком під час варіння пельменів, щоб їх аромат став ще більш насиченим. За смаком можете полити пельмені оцтом або соусом.
- Борошно - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Молоко - 250 мілілітрів
- М'ясний фарш - 1-1, 5 кілограма
- Лавровий лист - За смаком
- Чорний перець горошком - За смаком
1. До просіяного борошна додайте яйце, рослинна олія, сіль і молоко. Замісити тісто (можна скористатися тістомісом або замісити його руками).
2. В результаті у вас вийде еластичне і не липнуче до рук тісто. Накрийте його рушником і залиште на півгодини.
3. В якості начинки необхідно використовувати м'ясний фарш з цибулею.
4. Для зручності розділіть тісто на кілька частин, кожну з яких необхідно розкачати в тонкий пласт.
5. Виріжте з нього кружечки за допомогою склянки чи спеціальної форми. За центрі кола покладіть начинку, зліпите і з'єднайте разом краю. Можна скористатися спеціальними пристосуваннями для ліплення пельменів, щоб вони вийшли більш акуратними.
6. Пельмені можна заморозити або приготувати відразу ж після ліплення. Для цього помістіть пельмені в киплячу воду, додайте кілька лаврових листків і перець горошком для більш насиченого аромату і смаку. Варіть 10 хвилин до готовності.
7. Подайте пельмені з зеленню, вершковим маслом і зі сметаною. Смачного!