Бабусині пиріжки (найсмачніші)
(покроковий рецепт з фото)
Джерело, а пам'ятаєте, які смачні пиріжки у бабусі… ну просто пальчики оближеш Мені вдалося відшукати один з подібних рецептів пиріжків з капустою і цибулею. Найкраща випічка на світлі!
Ну що, тепер ви знаєте, як приготувати бабусині пиріжки (найсмачніші)! Рецепт родом з далекого дитинства, але до сих пір актуальне, адже сучасна випічка зовсім інша і готується вона інакше. Пиріжки підійдуть в якості легкої вечері, полудня або вприкуску до супу на обід. Хай щастить!
- Молоко - 800 мілілітрів
- Дріжджі свіжі - 30 грам
- Борошно - 4 склянки
- Яйця - 2 штуки(+ 3 варених яйця для начинки)
- Крем - 100 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Капуста - 1 штука (коб)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 За смаком
Розчиніть дріжджі в теплому молоці.
Додайте цукор, яйця, сіль і борошно. Ретельно замісити тісто, а в кінці додайте сметану. Тісто не повинно липнути до рук, в іншому випадку додайте ще борошно.
Тісто накриваємо рушником і ставимо в тепле місце для підйому на 1-2 годину.
Приготовим начинку. Розігріваємо в сковороді рослинне масло і обсмажуємо нашатковану капусту з подрібненою цибулею до золотистого кольору. Солимо і перчимо до смаку, а в кінці додаємо порізані шматочками варені яйця.
Розкачуємо тісто і ділимо на шматочки, кожен розгортаємо в коржик, а всередину кладемо начинку. Формуємо пиріжки на присипаному борошном столі.
Розігріваємо велику к-ть рослинного масла на сковороді. Обсмажуємо пиріжки з двох сторін до красивої рум'яної скоринки.
Готові пиріжки викласти на серветку, щоб видалити зайве масло. Смачного!