Рецепт Бабусині пиріжки (найсмачніші) фото

Бабусині пиріжки (найсмачніші)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Овочі , Молочні продукти , Капуста , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Джерело, а пам'ятаєте, які смачні пиріжки у бабусі… ну просто пальчики оближеш Мені вдалося відшукати один з подібних рецептів пиріжків з капустою і цибулею. Найкраща випічка на світлі!

Опис приготування:

Ну що, тепер ви знаєте, як приготувати бабусині пиріжки (найсмачніші)! Рецепт родом з далекого дитинства, але до сих пір актуальне, адже сучасна випічка зовсім інша і готується вона інакше. Пиріжки підійдуть в якості легкої вечері, полудня або вприкуску до супу на обід. Хай щастить!

  • Молоко - 800 мілілітрів
  • Дріжджі свіжі - 30 грам
  • Борошно - 4 склянки
  • Яйця - 2 штуки(+ 3 варених яйця для начинки)
  • Крем - 100 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Капуста - 1 штука (коб)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - 1 За смаком
бабусині пиріжки (найсмачніші) - фото крок 1
Розчиніть дріжджі в теплому молоці.
бабусині пиріжки (найсмачніші) - фото крок 2
Додайте цукор, яйця, сіль і борошно. Ретельно замісити тісто, а в кінці додайте сметану. Тісто не повинно липнути до рук, в іншому випадку додайте ще борошно.
бабусині пиріжки (найсмачніші) - фото крок 3
Тісто накриваємо рушником і ставимо в тепле місце для підйому на 1-2 годину.
бабусині пиріжки (найсмачніші) - фото крок 4
Приготовим начинку. Розігріваємо в сковороді рослинне масло і обсмажуємо нашатковану капусту з подрібненою цибулею до золотистого кольору. Солимо і перчимо до смаку, а в кінці додаємо порізані шматочками варені яйця.
бабусині пиріжки (найсмачніші) - фото крок 5
Розкачуємо тісто і ділимо на шматочки, кожен розгортаємо в коржик, а всередину кладемо начинку. Формуємо пиріжки на присипаному борошном столі.
бабусині пиріжки (найсмачніші) - фото крок 6
Розігріваємо велику к-ть рослинного масла на сковороді. Обсмажуємо пиріжки з двох сторін до красивої рум'яної скоринки.
бабусині пиріжки (найсмачніші) - фото крок 7
Готові пиріжки викласти на серветку, щоб видалити зайве масло. Смачного!

Схожі рецепти