Бабусині пиріжки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше домашньої випічки, що? Хочу поділитися з вами приголомшливим варіантом, як приготувати бабусині пиріжки з м'ясом. Повітряні, апетитні, ситні і фантастично смачні!
Перед вами покроковий рецепт, який навіть новачків на кухні навчить робити тісто, начинку і смажити ці чудові пірожочкі. Не проходьте повз, а візьміть його на замітку. В даному випадку використовується яловичий фарш, але ви можете взяти свинячий, наприклад.
- Вода - 220 мілілітрів
- Борошно - 700 грам (приблизно)
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цибулина - 1 штука
- Фарш яловичий - 450 грам
- Рослинна олія - 70 мілілітрів(+ для смаження)
1. Підігрійте трохи воду, розчиніть в ній дріжджі і цукор. Залиште хвилин на 5-10. Тим часом з'єднайте борошно з сіллю, жебрацтво.
2. Додайте борошно в воду з дріжджами, почніть замішувати тісто.
3. Туди ж влийте рослинне масло без запаху.
4. Зручно, звичайно, довірити процес техніці, але і руками теж можна вимісити відмінне тісто. Усе, воно готове. Значить можна накрити чистим рушником або плівкою і залишити підходити.
5. Якщо дріжджі добрі, то вже через годинку тісто помітно збільшиться в об'ємі.
6. Тепер можна зайнятися начинкою. Очистіть цибулю, подрібніть його за допомогою блендера або м'ясорубки.
7. Додайте фарш, сіль і спеції за смаком. Все ретельно перемішайте.
8. Розділіть тісто приблизно на 12 однакових частин.
9. Розрівняйте кульки, щоб вийшли ось такі коржі. У центр кожної викладіть начинку.
10. А далі залишиться тільки заліпити краю, сформувавши пірожочек.
11. І викласти в розігріте рослинне масло.
12. Смажте бабусині пиріжки з м'ясом в домашніх умовах з двох сторін до рум'яної.
Смачного!
Смачного!