Бабусині млинці
(покроковий рецепт з фото)
Бабусині млинці - це те, що ми любимо, знаємо і вміємо готувати з самого дитинства. Я думаю, що, скільки бабусь, стільки і рецептів! прості, смачні, а головне дорогі серцю рецепти!
Бабусині млинці виходять рум'яними через цукру, першу годину вони залишаються хрусткими, а потім вони просочуються маслом і стають більш еластичними, але залишаються такими ж смачними! звичайно, такими млинцями хороша бабуся пригощає дітей! Адже вони так люблять солодке.
Якщо виключити цукор, вийдуть звичайні смачні млинці. Успіхів і приємного апетиту!
- Кефір - 1 літр
- Цукор - 100 грам(50-тісто, 50- на присипку)
- Борошно - 300 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Олія соняшникова - 60 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Сода - 7 грам
- Сіль - 4 грами
- Сало - 20 грам
Кефір змішати з яйцями, 50 гр цукру і сіллю.
Каструлю поставити на вогонь, безперервно помішуючи, нагріти, щоб палець терпів.
Зняти з вогню, постійно помішуючи, додати борошно.
Соду погасити 200 мл пекучого окропу.
Соду влийте в тісто, додайте 4 ложки олії. Дайте тесту постояти 30 хвилин.
Розігріту сковороду змажте салом і випікайте млинці.
Готові млинці змастіть маслом і присипте цукром.
Смачного!