Найсмачніші оладки з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Ви знаєте, як приготувати найсмачніші оладки з кабачків? немає? Тоді дивіться рецепт! Все дуже просто і смачно! Та й часу такі оладки багато не віднімуть. Прекрасний варіант для всієї родини!
Секрет найсмачніших оладок з кабачка в тому, що я додаю туди кунжут. До недавнього часу я і подумати не могла, наскільки корисний і смачний цей продукт. Додайте кунжуту в кабачкові оладки - і вони набудуть нового горіховий смак. А користь? Користь буде подвійно! Отже, давайте приступимо! Розповідаю і показую, як приготувати найсмачніші оладки з кабачків.
- Кабачок - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Петрушка - 1 пучок
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кунжут - 1-2 Ст. Ложок
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 4-5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
Підготуйте продукти. Овочі вимийте. У кабачка, якщо необхідно, зніміть шкірку і видаліть насіння. Очистіть моркву і часник.
Кабачок натріть на крупній тертці, відіжміть сік.
Додайте терту на крупній тертці моркву і порізану (некрупно) петрушку. Часник пропустіть через прес і додайте до овочів.
Додайте сире яйце, сіль, спеції і кунжут. Перемішайте.
Останньою додайте борошно, знову перемішайте. Дивіться по консистенції, борошна може знадобитися від 3-х столових ложок з гіркою до 5-ти.
Столовою ложкою викладайте кабачкову масу на розігріте рослинне масло, смажте до появи золотистої скоринки. Лопаткою переверніть на іншу сторону і доведіть оладки до готовності. Вогонь повинен бути трохи менше середнього.
Готові оладки подавайте зі сметаною або улюбленим соусом. Смачного!