Найсмачніші котлети
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати найсмачніші котлети. Я розповім декілька секретів, завдяки яким можна приготувати ідеальні котлети. Смак виходить домашній, справжній! рекомендую!
У цьому рецепті я зазвичай використовую фарш зі свинини. Але вибирати намагаюся все-таки не самий жирний, щоб не було так калорійно. Оскільки блюдо виходить дуже смачним, то складно встояти і не покласти добавки. Навіть на святковому столі такі котлети серед усіх вишукувань сприймаються на ура!
- Фарш свинячий - 600 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Кнопка - 100 грам
- Молоко - 50 грам
- Картопля - 1 штука
- Сухарі паніровочні - 5 Ст. Ложок
Хлібець розмочуємо в молоці, попередньо обрізавши корочку, вона нам не знадобиться. Після чого за допомогою вилки розминаємо розмокший батон.
Картоплю чистимо і тремо на тертці. Змішуємо в одній мисці фарш, картоплю і вимочений батон. Додаємо порізану цибулину, рубаний часничок і яйце. Солимо і додаємо спеції на ваш смак. Я зазвичай кладу мелений чорний перець.
Руки обполіскувати холодною водою. З отриманого свинячого фаршу формуємо котлети. Обвалюють їх в паніровці.
Обсмажуємо наші улюблені й найсмачніші котлетки на розпеченій сковорідці. Не шкодуйте масла, щоб блюдо не підгоріло! Не забудьте перевертати котлети, щоб вони рівномірно присмажився!
Ось і весь секрет неймовірно смачних котлет. Подаємо їх на стіл в гарячому вигляді і зі свіжою зеленню. Смачного!