Свинина смажена з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Любителям тайської і азіатської кухні пропоную рецепт приготування смаженої свинини з болгарським перцем і соусом. Ніжне м'ясо стане відмінним доповненням до будь-якого гарніру.
Даний рецепт приготування смаженої свинини з болгарським перцем в азіатському стилі може бути доповнений абсолютно будь-якими овочами за смаком. Перець і зелену цибулю - це всього лише база, а далі можна експериментувати і знаходити цікаві поєднання.
- Свинина - 300 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Солодкий перець - 2 штуки
- Базилік - 20 грам
- Зелена цибуля - 20 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
- Перець чилі - 1 щіпка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вода - 50 мілілітрів
- Рибний соус - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
1. Спершу потрібно як слід вимити і просушити м'ясо. Нарізати невеликими шматочками-смужками.
2. На сковороду налити трохи олії і розігріти його як слід. Тим часом очистити і подрібнити часник з імбиром. При бажанні їх можна натерти на тертці. Надіслати в гаряче масло і смажити буквально 1-2 хвилини.
3. Далі відправити на сковороду м'ясо і обсмажити на сильному вогні 3-5 хвилин, щоб утворилася скоринка.
4. Тим часом можна приступити до овочів. Даний рецепт приготування смаженої свинини з овочами передбачає використання солодкого і гострого перцю, а також зеленої цибулі. Обов'язковим компонентом є і базилік. Перець очистити від хвостиків і насіння, промити і нарізати смужками. Базилік вимити і просушити. Лук також вимити і нарізати невеликими шматочками.
5. До злегка обсмаженого м'яса відправити овочі. При бажанні можна також додати трохи пластівців червоного перцю.
6. Через 3-5 хвилин можна додати на сковороду базилік. Все як слід перемішати.
7. Залишилася справа за малим - зробити соус. Для його приготування необхідно з'єднати соєвий і рибний соус, а також додати трохи води і цукру.
8. Потроху додавати соус на сковороду до м'яса, щоб смажена свинина з овочами в домашніх умовах рівномірно просочилася соусом.